Egy 5-600 férőhelyes klubhelyiség/szórakozóhely, közepesen jó helyen, mekkora bevételre számíthat?
Ha van egy szórakozóhely, amibe befér mondjuk 600 ember max (500 kényelmesen), az mennyi pénzre, bevételre számíthat egy hónap alatt?
(A kiadásokkal tisztában vagyok kb.)
Mondjuk átlagosan közepes árakkal, heti 2 koncert, és akár mindennapos nyitvatartással, heti 2-3 nap diszkózással mennyi lehet a bevétel?!
Momentán semmire.
Amúgy meg nagyon nem mindegy, hogy az Astorián van vagy Makkoshotykaalsón az Arany János utcában.
0 Ft - 1 millió Ft között havonta Persze az is előfordulhat hogy veszteséges lesz a jelenlegi helyzetben, meg az is bekövetkezhet, hogy nagyobb bevételed lesz (bár erre kicsi az esély).
Amennyi információt adtál abból ennyire hasznos választ sikerült neked adnom.
0 Ft - 1 millió Ft között havonta.
Most egy 500 fős kerthelységről beszélünk, vagy egy pár tíz fős sörözőről?
Mert ahol 500 fő havi 1 milliót hoz...
(legyen csak 500 fő naponta, tehát sosincs teltház, de azért megfordul ott ennyi ember. Az 30 nappal számolva azt jelenti, hogy minden vendégen 66 forintot keresett. Mi a retek, mindenki vesz egy borsodit, és megy haza?
És ugye mindenk nyitna valaki 500 fős helységet, ha nincs sosem teltház, hanem egy nap alatt fordulnak meg összesen nála ennyien.
Komolyan nevetséges :D
4# Nem nevetséges. Mert konkrétan bezártak/bezárattak minden jó helyet Budapesten, ahova (azt tudom mondani) tényleg szívesen jártam/jártunk.
Így elkezdtem keresgélni ilyen helyeket, ahova befér kb ugyan az a közönség, és valóban
1# ebbe most beletrafáltál, hi, pont az Astorián lenne egy hely, ahol közreműködhetnék. Az esélyem meg van.
Igaz, ezt meg lehetne beszélni a konkrétan hozzá értőkkel, akik eddig is csinálták, de ők sztem tapasztalatból tudják, hogy pl nekem nem érné meg, ha a bejövő pénzért csinálnám.
De ezért nem őket kérdezem (még).
Még csaladban is van egy klub, ahova befér 200 ember, és (persze normális időkben) 0-ra jönnek ki, pedig még a legjobb szórakozóhelynek is nyílvánitották a helyet!
Szóval ez (nekem) konkrétan nem a pénzről szólna, hanem arról, hogy legyen végre egy olyan hely, ahova szívesen járok kb heti 3-4szer, és a barátaimat, zenész barátaimat is oda tudom hívni, zenélni, jól érezni magukat. Mert erre igazán nagy igény van.
Szóval ha 0-ra jövök ki, nekem már az is megéri.
Csak legyen 1 hely, ahol jól érezzük magunk. Aztán jöhet a bevétel is.😁
"4# Nem nevetséges. Mert konkrétan bezártak/bezárattak minden jó helyet Budapesten, ahova (azt tudom mondani) tényleg szívesen jártam/jártunk."
Látodm funcionális analfabéta vagy!
Ha egy 500 férőhelyes valamiből havi 1 milliót sikerül kiszedned, akkor az életed legrosszabb befektetése. Aki azt írta, hogy ennyit lehet keresni, az nevetséges, mert ha nem 500 férőhelyes, csak 500-an megfordunak, az akkor hoz ki havi 1 millió hasznot, ha 66 forintot keres egy vendégen (de ehhez egy 50 férőhelyes kocsma is elég lehet, nem kell 500 fő).
Egyébként bevétel vagy haszon?
Mert ha bevétel, akkor még nevetségesebb a havi 1 millió... Ha minden vendég csak egy 500 forintos borsodit iszik (ami kb szerintem már nem létező fogalom), akkor 2000 korsót kell az 1 millióhoz eladni. Havi 30 napal számolva, az napi 66 korsó :D
Komolyan, 1 millió bevétel... tényleg nevetséges.
Tényleg nevetséges...
Én régebben kocsmaturakat tartottam a belvárosban, így több kocsma tulajat/uzletvezetojet ismerem. Egy kb 100-150 fős közepesen felkapott egyetemi kocsma,mikor nincs korona napi 500ezer forinttól 1.5 millió forintos árbevételel számolhat.
Ez ugye kocsma, nem szórakozóhely, olcsóbb italarak, kevesebb ember.
Hogy profitra hogy jön ki azt nem tudom, mivel nagyon magas az adó, esténként 2-8 alkalmazottat kell fizetni és magas bérleti díjat, plusz a piak beszerzési árát és akkor még a marketing költségekről nem beszéltünk..
Itt az alkalmazottak száma és az árbevétel nyilván attól függ hogy milyen időszakban vagyunk, egy őszi pénteki napon sokkal magasabb a forgalom, mint egy nyári hétfőn vagy vasárnap. (igen fura, de Budapesten a nyár gyengébb mint az ősz/tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!