Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy szórakozóhely...

Mi kell egy szórakozóhely indításához (általában véve, szezonjában)?

Figyelt kérdés

Mi kell egy szórakozóhely nyitásához? Mondjuk elsőre egy kulturális központra gondoltam Budapesten, aztán ha beválik, más városokban is. Ilyen egyszerű helyet fotelekkel, kanapékkal, babzsákokkal, hangulatos zenével, bárpulttal, csocsóasztallal, szép fényekkel, baráti hangulattal ellátva.

Természetesen nem most, hanem úgy általában, mikor ennek szezonja van.

#szórakozóhely #hely #Kulturális központ
2020. nov. 9. 03:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban nagyon sok pénz. Ha az megvan akkor kell még bátorság, kitartás, szervezokeszseg, marketing és nem árt ha vannak kapcsolataid.

A babzsakfotel alapban szerintem rossz ötlet mert nagyon gyorsan amortizálódik és nem higénikus.

2020. nov. 9. 06:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a kárpitos dolgokkal, hogy lehet, hogy nagyon kényelmesek, otthonosak, de baromi gyorsan koszolódnak és nehéz tisztítani. Pl ha valaki kiborít egy pohár sört oda 2napig nem ül senki. Lehet akármennyire is kultúrközönsége a helynek, ilyen bárhol előfordulhat.

Érdekes színes programokkal, előadásokkal lehet közönséget szerezni. Pl hasonló hely a Kultúr Krimo is

2020. nov. 9. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan 100 millio forint
2020. nov. 9. 07:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyire ismered Budapestet? Csakmert a római part budán meg az újpesti vasúti híd / népsziget környéke tele van ilyenekkel, a margit szigetre pedig lehet esélyed se lenne. Ezek a játékterek már régóta fel vannak osztva szerintem. Azaz nem bárki kap engedélyt az illetékes önkormányzattól, és nem is bármennyiért. Plusz szerintem nem mindegy az sem, hogy milyen a helyi lakosság igénye, soroksárra gondolom nem nyitnál.
2020. nov. 9. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy mondok én neked valamit, ha ötlet kellene.

KÖZMUNKÁS BULI!

Jutubon keress rá, az való ide, nem kultúrális központ (sajnos).

2020. nov. 9. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb helyek le vannak osztva pár befolyásos ember között, nébih-önkormányzati engedélyt nem fogsz kapni.
2020. nov. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!