Mi kell egy szórakozóhely indításához (általában véve, szezonjában)?
Mi kell egy szórakozóhely nyitásához? Mondjuk elsőre egy kulturális központra gondoltam Budapesten, aztán ha beválik, más városokban is. Ilyen egyszerű helyet fotelekkel, kanapékkal, babzsákokkal, hangulatos zenével, bárpulttal, csocsóasztallal, szép fényekkel, baráti hangulattal ellátva.
Természetesen nem most, hanem úgy általában, mikor ennek szezonja van.
Elsősorban nagyon sok pénz. Ha az megvan akkor kell még bátorság, kitartás, szervezokeszseg, marketing és nem árt ha vannak kapcsolataid.
A babzsakfotel alapban szerintem rossz ötlet mert nagyon gyorsan amortizálódik és nem higénikus.
Az a baj a kárpitos dolgokkal, hogy lehet, hogy nagyon kényelmesek, otthonosak, de baromi gyorsan koszolódnak és nehéz tisztítani. Pl ha valaki kiborít egy pohár sört oda 2napig nem ül senki. Lehet akármennyire is kultúrközönsége a helynek, ilyen bárhol előfordulhat.
Érdekes színes programokkal, előadásokkal lehet közönséget szerezni. Pl hasonló hely a Kultúr Krimo is
Amúgy mondok én neked valamit, ha ötlet kellene.
KÖZMUNKÁS BULI!
Jutubon keress rá, az való ide, nem kultúrális központ (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!