A Nagykerek miért ilyen drágák? Nem tudom megnyitni a számítás teckhnikai üzletem, mert nincs nagyker, amik vannak orbitális áron kereskednek.
Figyelt kérdés
Honnan tudok beszerezeni épeszű áron hogy utána még értékesíteni is tudjak?2021. febr. 11. 09:11
1/8 anonim válasza:
Elég durván felmentek a számtech cuccok árai az utóbbi időben, nyilván a nagykerek is drágábban kapják az árut.
2/8 A kérdező kommentje:
Valami elképesztő mértékben, de éppúgy a szoftverek ára is drága nagykerekben. Teljesen kiszorítják a kiskereket.
2021. febr. 11. 09:16
3/8 anonim válasza:
Mert pici az árrés és mindenkit beengednek vásárolni .
Nekem anno 7-8 kedvenc Nagykerem volt ha indult a vásárlás összeszedtem kinél mi mennyi útvonal tervezés és úgy szereztem be mindent.
Azt 8 év után abbahagytam ezt a baromságot vagy webshop rohadt nagy forgalommal 2-3 százalék arressel vagy semmi
4/8 A kérdező kommentje:
Minden pénzem beleöltem az üzletbe, erre a nagykerek az én áraimon értékesítenek, ha nem drágábban. Keresnem kell valamilyen nagykert.
2021. febr. 11. 10:08
5/8 anonim válasza:
Rendelj külföldről vagy közvetlenül a gyártótól és akkor ki tudod hagyni a nagykert. Mi is sok termékkel ezt csináltuk.
6/8 anonim válasza:
Bluechipnél nézted?
Elvileg importőre sokmindennek...
7/8 anonim válasza:
Minden pénzem beleöltem az üzletbe, erre a nagykerek az én áraimon értékesítenek, ha nem drágábban. Keresnem kell valamilyen nagykert
Vagy kötnöd kell egyéni megállapodást velük (hűségszerződés, mittudomén) csak van opció, alkudni kell mint a piacon!
8/8 A kérdező kommentje:
Igen ez egy jó ötlet lehet, köszönöm!
2021. febr. 26. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!