Orbitális ötletet hogy tudnék megvalósítani?
FPS játékfejlesztőkkel kellene ehhez felvennem a kapcsolatot. Hogy érhetem el őket úgy, hogy ne koppintsák le az ötletet? Vagy nekik kellene elmondanom és ők kifejlesztenék, vagy saját emberrel megíratnék egy programot és kérjem hozzá bizonyos játékok "tulajdonosait".
Szerzői jogokkal hogy lehet levédeni egy ötletet?
"de akárhogy forgattam tényleg sok zsé lenne benne"
Ha jól értem, te ezt még sehogy sem forgattad. Lenne többtizmilliód a fejlesztésre?
Hagyjad rá! Ez az a srác aki fogadásokat szeretne kötni a játékok kimenetelére...
Mellesleg ezsem új keletű dolog, SC = StarCraft esetén pl. a világbajnok díjazása 20 000 000 dollár, a ponzorok néha a cégeiket is felteszik a saját csapatukra!
Kínában, japánban külön TV csatornák vannak melyek éjjel nappal a hírességek játékait mutatják, fogadni is lehet! Fénykoromban volt szerencsém egy ilyen bajnok ellen játszani 4 perc 11 sec volt a játék, hehehe jól megizzasztottam :)
Mivel 4 percnél tovább bírtam 10 000-et kerestem, sajnos Ft-ban
@11:47
Nem mondod? XD Az múltkor még autóversenyeset akart csinálni nem? Vagy most átértékelte a dolgot és rájött hogy inkább FPS-be valósítaná meg a zseniális ötletét? XD
Pedig magyar viszonylatban nem voltam olyan nagyon gyenge, 7k fölött win, lose 100db alatt!
A nagy ötletedet úgy tudod megvalósítani, hogy ráveszel egy gazdag fogyatékost adjon neked pénzt!
"Szerzői jogokkal hogy lehet levédeni egy ötletet?"---elmész ügyvédhez, kicsengetsz neki 30 000-et
Bár ha ennyit sem ér az ötleted akkor nem is olyan nagy ötlet :)
Tényleg nem értem, miért koptatjátok a billentyűzetet, ha semmi hasznossal nem tudtok szolgálni. De ha gondoljátok, válaszolok nektek.
#3 Minimális kiadásra lenne szükségem és a fejlesztéseket önerőből csinálnám meg.
#4 Nem fogadás van a dologban.
A kérdésem ettől függetlenül még mindig áll.
"FPS játékfejlesztőkkel kellene ehhez felvennem a kapcsolatot. Hogy érhetem el őket úgy, hogy ne koppintsák le az ötletet?"---egy ötlet az magában értéktelen, egyébként is nem lehet semmi újítás sem abban amit kitalálsz, hiszen ez csak egy ötlet és már lerágtak róla mindent!
Max annyi lehetne az újítás, hogy virtuális valóságban lenne az FPS :), de már ez is vagy 30 éves elképzelés, sőt a filmek 1960 körül már erről szóltak.
Az sem minősül újításnak, ha te más nevet adsz egy háborús oldalnak pl. németek helyett az USA lenne a rossz fiú! Románok újítása a magyarok kiirtása 1ik FPS-ben, nah bumm...
"Vagy nekik kellene elmondanom és ők kifejlesztenék, vagy saját emberrel megíratnék egy programot és kérjem hozzá bizonyos játékok "tulajdonosait"."---Mi van???
Elakarod adni az ötletet? Lehet, hogy simán körberöhögnek!
Saját emberrel megíratod? Ehhez pénz is kéne, nem csak egy légből kapott ötlet, sajnálom, de ez van!
Szerzői jogokkal hogy lehet levédeni egy ötletet?"---MÁR ÍRTAM FIZETSZ ÜGYVÉDNEK 30E-ET! Ha erre sincs pénzed felejtsed el a nagy ötletet!
"vagy saját emberrel megíratnék egy programot és kérjem hozzá bizonyos játékok "tulajdonosait". "de tényleg ez mi akart lenni???
"Minimális kiadásra lenne szükségem és a fejlesztéseket önerőből csinálnám meg. "---te sem tudod mi van? Van valami programozói végzettséged? NINCS?
Értesz hozzá? NEM?
Tisztában vagy egy játék fejlesztői költségeivel? NEM?
Ha minimális kiadásra van csak szükség, akkor miért nem csináltad meg? Mit jelent nálad a minimális kiadás? Netalántán csak egy kérdésnek álcázott reklámba futottunk bele? Befektetőket keresel? Mire is? Egy titkos ötletre, amit nem osztasz meg senkivel!
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Milyen végzettséged van (,ha van)? Mennyit lennél hajlandó rááldozni a saját (nem másé!) tőkédből? Miért nem fogadtad meg a tanácsomat forduljál ügyvédhez, ha ennyire félsz? Sokallod a 30e-es tiszteletdíjat? Ennyire komoly az ÖTLETED?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!