Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Orbitális ötletet hogy tudnék...

Orbitális ötletet hogy tudnék megvalósítani?

Figyelt kérdés

FPS játékfejlesztőkkel kellene ehhez felvennem a kapcsolatot. Hogy érhetem el őket úgy, hogy ne koppintsák le az ötletet? Vagy nekik kellene elmondanom és ők kifejlesztenék, vagy saját emberrel megíratnék egy programot és kérjem hozzá bizonyos játékok "tulajdonosait".

Szerzői jogokkal hogy lehet levédeni egy ötletet?

2013. okt. 22. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló nagyjából körvonalazta miért van az hogy "semmi hasznossal nem tudunk szolgálni.""
2013. okt. 23. 15:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Válaszolván az összes kérdésedre:

1. Te honnan gondolod, hogy végig futott-e már az agyukon az ötletem? Lehet, hogy igen, de mivel nem látom sehol, ezért nem lenne hülyeség felvetnem.

2. Jogos, a következőt elírtam. Úgy akartam írni, hogy jogdíj fejében használhatnám a már meglévő terméküket, amit a bevétel részesedéséből kapnának.

3. Nem akarom eladni az ötletet, saját emberekre támaszkodva akarom megalkotni. Miért gondolod, hogy körberöhögnének? :D:D Nem is vágod, mit akarok. Ettől még lehet, hogy kiröhögnek, bár az ötletem komoly. De ha csak lengetem a himbi-limbimet, nem tudom, mi lett volna, ha. Pénz is kell az ilyenhez? Nem mondod?

4. Azt fel is fogtam. Nem értem, miért mondod el újra.

5. Már válaszoltam.

6. Dehogynem tudom, ezen mit nem értesz?

-Nincs, de vannak programozó ismerőseim. Manapság ez bárkinek elérhető.

-Ez ugyan azt jelenti.

-Ha végre választ kapnék a kérdésemre, utána tudnék járni...

7. Szó sincs reklámról. Azért nem csináltam még meg, mert egy ilyen megvalósításhoz nem csak a pénzre van szükség, hanem információra is. Gondolkodj már el, kérlek. Ha már megcsináltam volna, szerinted feltettem volna ezt a kérdést? Nem befektetőket keresek. Ha értelmeznéd a kérdést, kiderülne, hogy szó sincs erről. Ki az az idióta, aki megosztja azon ötletét, amivel el tudna rugaszkodni?

8. Semmi szükség a saját magam leírására, úgy tudtam, annak hiányában is fel lehet tenni egy ártatlan kérdést.

Ezen kívül: Köszönöm a tanácsodat, hogy forduljak ügyvédhez 30.000 Ft-tal. Lehet, hogy meg is fogadom. Bocsáss meg, de nem volt időm még azóta keresni egyet. De nem értem, miért kell belekötnöd a kérdésembe. Ha nem tudsz egyébben segíteni, akkor hagyd a francba. A kiadások és a szervezés had legyen az én gondom, nem kértem, hogy ezen ugráljatok.

2013. okt. 23. 15:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Leírom még egyszer, hogy mi is a kérdésem, hátha úgy tudok segíteni.

Hogyan tudom megosztani az ötletemet olyan emberekkel, akik bizonyos számítógépes játékok tulajdoni jogával élnek?

2013. okt. 23. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
A bemutatás történhet szóban, írásban, bemutató/demó formában :)
2013. okt. 23. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Na megvalosult az a nagy otlet?
2017. ápr. 11. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!