GINOP, Széchenyi Terv, valami féle pályázat 2021.-re?
Figyelt kérdés
Vendéglátó vállalkozást nyitnék, bistro jelleggel. Érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, állítólag egyenlőre nincs meghirdetett pályázat 2021-re, és nem is tudják lesz-e, és ha lesz, mikor. Érdeklődnék, itt hátha többet tud valaki.2021. febr. 9. 14:42
1/5 anonim válasza:
Teljesen reális amit mondanak, ezek a pályázatok most vannak kifutó stádiumban és egyenlőre nincs hír róla hogy újra meghirdetik-e.
2/5 anonim válasza:
Nem értelek... Ha az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nincs - akkor tök amatőr, random idegenek honnan tudnának ennél többet...???
3/5 anonim válasza:
VINOP van már a GINOP helyett amúgy... (előző voltam)
4/5 anonim válasza:
Ez lesz majd kiírva - itt a tervezet - de gyanítom, hogy ez nem vendéglátósoknak szól..
5/5 kapo1588 válasza:
sziasztok
Igen amit a négyes ajánlott az már megnyílt de az elsősorban nem vendéglátós, viszont van benne inftratrukturális beruházás, meg lehet eszközt is. ami szerintem hátrány hogy alapból visszatéritendő hitel van és ha teljesítesz bizonyos feltételeket akkor válik vissza nem téritendővé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!