Hogyan kezdődik hogyan működik ha egyéni vállalkozó szeretnék lenni társasházban ?
A társasházaknal én legyek a takaritasert felelős úgymond a főnök!
Takarítói vállakozó szeretnék lenni! Vállalni tarsaslakást és azt takarítani és nem lenne főnököm és nem lenne alkalmazottam
"Vállalni tarsaslakást és azt takarítani és nem lenne főnököm és nem lenne alkalmazottam"
:D :D
Hogy Te milyen naív vagy!! Bocs, de tudod hány főnököd lenne? Egy 30 lakásos társasházban 30 főnököd lenne (a lakók) + még egy, a közös képviselő.
Ugyanis ŐK FIZETNEK TÉGED, ezért elvárják, hogy olyan munkát végezz, ami nekik megfelel.
Ha nem tetszik nekik a munkád, a következő közgyűlésen leváltanak - vagy akár addig sem várnak.
A jó helyekre pedig csak kihalásos alapon lehet bekerülni.
Egyéni vállalkozóként pedig min. havi 50 ezer ft-ot kell adóznod - tehát addig "ingyen" dolgoztál - épp ezért több társasházat szoktak takarítani.
"Ha nem tetszik nekik a munkád, a következő közgyűlésen leváltanak - vagy akár addig sem várnak.
A jó helyekre pedig csak kihalásos alapon lehet bekerülni."
Vannak a "szarabb" helyek is ahol a lakók örülnek, ha nem nekik kell a kukákat kimosni, meg a folyosót felmosni.
Hozzánk egy öreg szokott járni biciklivel, havonta egy tizest kap a négy alkalomra, hogy heti egyszer felmossa a folyosót meg kirakja a kukát, és ha elvitte a kocsi akkor berakja / nyáron a fölmosóvízzel kiöblíti.
A közösképviselőcég csak dísznek van beszedika pénzt, nem csinálnak semmit, munkaidőbe a telefont kinyomják / foglalt, munkaidőn kívül eléretetlenek. Ha betolod a képed az irodába kiakadni, még te leszel a hülye!
Felettem a bérlő csőtörést csinált, leáztatatta a lakásomat, arra nem voltak hajlandók, hogy a tulajdonos elérhetőségét kiadják, miközben én is tulajdonos vagyok! Közölték hogy ők nem tudnak ezügyben segíteni nekem.
Saját költségemen kerestem meg és hívtam ki az allianz-t a ház biztosítóját, miközben a "képviseleti" díjat beszedi tőlem a közösképviselő.
Az előző közösképviselő cég is komoly volt, tavalyelőtt volt egy vihar, ledobott pár cserepet a tetőről meg feltépte a tetőkibúvót és az eső leáztatott egy lakót, következő évbe dobta a cég a társasházat, hogy túl sok baj van vele, a lakók meg a választott házfelügyelő (aki szintén lakó is) ott álltak hogy most akkor honnan találnak egy másik társasházkezelő céget aki méltóztatik elvállalni a házat.
Hatalmas urak a társasházkezelők, fel kellene mindet akasztani!
"Hozzánk egy öreg szokott járni biciklivel, havonta egy tizest kap a négy alkalomra"
Aha, ja, és abból adózzon havi 50 ezret a vállalkozó...
Az öreg nyilván nyugdíj mellett csinálja, mert az is olyan "hatalmas" pénz, s nyilván rá van szorulva.
Aha, ja, és abból adózzon havi 50 ezret a vállalkozó.
Hát, most figyelj szerintem nem csak hozzánk jár, másik utcákba is, meg más napokon is.
Nálunk egy óra alatt kész van.
Dolgozzon mindennap 4 órát csináljon meg heti 5 napban naponta 4 társasházat.
Kiszámoltad?
Mennyi jött ki?
Amúgy kreatív ám a bringás öreg, télen felsózza a járdát, vagy a havat is eldobálja, ősszel a leveleket söpri fel a belső kertben.
Megdolgozik azért a tizesért. De egy óránál többet sose ügyködik hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!