Ha szeretnék egy webshopot akkor ahhoz kell valami végzettség?
Csak simán berendelnék x terméket és webshopon eladnám.
Csak Katásnak kell lenni?
itt egy cikk, hogy érthető legyen mindenkinek:
Köszi, részemről a kérdés lezárva. 11.-es voltam.
Zárd is le, mert hülyeséget beszéltél :D
Többször is írtam, hogyha belföldi alanyi áfamentes a hirdető. A facebook mióta belföldi alanyi áfamentes? Ne keverjük össze szegényt tényleg... Létezik belföldi alanyi mentes hirdető, nem is kevés.
Igen, azt én is tudom és írtam is, hogy ha külföldi hirdetőről van szó és a hirdetést igénybevevő alanyi mentes, akkor meg kell fizetni és be kell vallani az áfát, ha pedig áfakörös a hirdetést igénybe vevő, akkor fordított áfa van. Ezt nem is vonta senki sem kétségbe.
Pl nálunk a társasház. Lehetőséget biztosít a ház falán hirdetésre, és erről adómentes számlát ad.
Az egyik cégünk kötött a helyi kézilabda-csapattal is szponzorációs szerződést, ami abban nyilvánul meg, hogy minden meccsen olyan helyen, amit a kamerák is vesznek, kint van a céges molinó. Szintén áfamentes számla. Tessék, megdupláztam az igényeidet :)
Nyilván persze :) A legtöbb értelme az online megjelenésnek van, amiből a legtöbb külföldi, ez egyértelmű. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem evidens minden, amiről úgy gondoljuk.
Aki a sportcsapatnál hirdetett, az egy használtautó-kereskedő cég volt, neki nagyon megérte a sportcsapatos hirdetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!