Van 5000 forint tőkém. Milyen tippmix stratégiával tudnék a leghatásosabban profitot szerezni?
A sportfogadást szerintem nem csak szerencsejátékként lehet kezelni, ha a találati arany hosszútávon magasabb mint a kínált szorzó, akkor profitra fogsz szert tenni.
Rövidtávon persze nagy szerepe lehet a szerencsének, különösen kombinált fogadások esetén. Ezzel a saját magukkal elégedetlen lelki nyomorultakon kívül úgyszint nem kell hogy baja legyen a polgárnak.
Konkrétumot nem tudok neked írni hogy s mint fogadj, legyél tájékozott és tudj olyan tippeket rakni amikkel a fogadóirodákat felülmúlod. A foci végeredményre fogadás, különösen a nagycsapatok tutijai nekem nem adják és nehéz terepnek tartom. Ha ugyan olyan arányban találnád el a végeredményt mint ahogy az esélyeket a fogadóirodák kínálják vesztesz hosszútávon, mivel nem osztják vissza a befizetés 100%-át. Ha elmélyedsz egy sportágban az esélyt nyújthat a profitra, nekem a kerékpársport az amibe beleástam magam és nagyobb rálátásom van annál mint hogy megnézzem a statisztikákat, tabellákat és az alapján fogadjak.
Például egy többnapos körversenyen teljesen sík ideális időjárási viszonyok közt rendezett szakaszon nyer az esélyes, másnap valószinűleg alacsony szorzóval fogják kínálni akkor is ha dombosabb vagy szelesebb szakasz lesz szinte esélytelenként. Ellene fogadni vagy arra akinek fekszenek ezek a körülmények jó esélyeket kínálnak.
Alapvetően én a netes sportfogadást javasolnám a későbbiekre, jobbak a szorzók illetve nagyobb a kínálat, hátrány hogy nem kapod egyből kézhez a nyereményt ami miatt könnyelműbben kezelheted azt. Ahhoz hogy odacsábítsanak adnak bónuszokat, a bet365 és betclic 15-20 ezer forintos ingyen fogadást kínál az első fogadásod értékéért (a tétet nem kapod meg csak a nyereményt), az unibet 20 ezer forintig megduplázza az első befizetésed összegét. Vannak még kisebb irodák, sajnos nagy pusztitást rendezett a magyar állam a tippmix előtérbe helyezéséért és a többi ellehetetlenítésért folytatott harcában, szerencsére közel sem teljes sikerrel.
Rengeteg ingyenes tippadó oldal létezik utánatudsz keresni, nekem a prosoccer.gr mutat sokszor jó irányt persze lekell csekkolni, illetve az oddsmath.com évekre visszamenőleg profitábilis, annyi kehéje hogy több irodánál is kéne pénzed legyen hogy megtudd játszani a tippjeiket ahogy leírják.
Végezetül én már inkább kacsingatok afelé hogy még meccs előtt kiszedjem a pénzem hogy egyáltalán ne legyen szerencsejáték a dolog, tegyük fel 1.8ért rakom a hazait 100 egységért 80 egység nyereség reményében, később pedig ha mozognak a szorzók ami rengetegszer megjósolható, 1.6ért tudom kínálni a betfair nevű platformon akkor 60 egységett kockáztatok 100 egységért. 20 egységet kereshetek (-2% jutalék) minden 100 egységre, viszont tőke az kell hozzá de ha kiismered magad van rá lehetőség hogy elérj sikereket. Jó sokat kívánok belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!