Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek Működő képes...

Szerintetek Működő képes lehet Budapesten bérbe adni szexrobotokat? Utána néztem már az interneten amiket láttam cikkeket róla lehet benne fantázia. Ti elmennétek egy szexrobothoz?

Figyelt kérdés

2021. jan. 4. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Azért ez nem egy szolárium. Te takarítanád más g3cijét?
2021. jan. 4. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyílván nem. Van erre egy megoldás: óvszer használata...
2021. jan. 4. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Jah, mert a medencébe se vizelnek az emberek.
2021. jan. 4. 16:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Izgalmi állapotban nem hinném, hogy pont vizelnie kéne valakinek

De én nem ezért írtam ki a kérdést, hogy ilyen negatív-okoskodó kommenteket kapjak.

2021. jan. 4. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

A metafora szó látom nem nagyon mond semmit.

Na sebaj.

De akkor itt az érdemi válasz, ugyanazért nem venné bérbe senki. Mert ki tudja, hányan ürítettek már bele.

2021. jan. 4. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
ha valaha visszatérhetne a nyugateurópai legénybúcsú-turizmus, látnék rá esélyt, de magyarok kötve hiszem hogy igénybe vegyék. amiről legalább két mondatot el kell olvasni hogy értse mi az, azzal nem foglalkoznak.
2021. jan. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!