PC szervízben van még manapság fantázia szerintetek?
Figyelt kérdés
Budapesten nyitnám. A szervízre lenne kihegyezve a bolt, eladással úgyse lehet versenyezni a sok webes bolttal.2020. júl. 17. 10:38
1/33 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon életképes (persze tévedhetek is).
Az elmúlt 5 évben te és az ismerőseid hányszor vettek igénybe hasonló szolgáltatást amiért fizettek is?
2/33 A kérdező kommentje:
Én nem vettem igénybe, de én értek a gépekhez, megcsináltam magamnak.
Az átlag ért hozzá?
2020. júl. 17. 10:46
3/33 anonim válasza:
Ma már szinte mindenkinek van egy ismerőse, aki ért egy win újrahúzáshoz, egy vinyócseréhez, tápcseréhez, ilyesmik. A maradék emberből pedig szerintem nem tudnál akkora szeletet kihasítani, hogy megérje. Max akkor ha valami nagyobb cég partnere, szervizpontja lennél, de erre vajmi kevés esélyt látok.
4/33 anonim válasza:
A mai számítógépek már nem csak brutálisan megbízhatóak (elmúlt 10 évben 2 db gépem volt, az előző 6 évig működött, a mostani 4. éve megy...) és semmiféle hardware-es hiba nem jelentkezett soha, pedig napi átlag 6-7 órát megy minden áldott nap.
Egy windowst meg már tényleg bármilyen szomszéd Pistika újratelepít bárkinek. De egy elromlott alkatrészt is annyira egyszerű már kicserélni, hogy kétlem, hogy ebbe lenne fantázia...
5/33 A kérdező kommentje:
Az átlag szerint még azért fogalmatlan és nem tud pl. újrahúzni egy rendszert egy pendriveval. Nekem a lakótársam a memóriát se ismerte fel amikor raktam össze a gépét
2020. júl. 17. 12:00
6/33 anonim válasza:
Halott ötlet. Manapság szinte minden átlagember családjában vagy nagyon max ismeretségében akad egy számítógépbütykölő.
7/33 A kérdező kommentje:
Sok embernek van festő meg burkoló ismerőse is, mégis jól tudnak működni ilyen vállalkozások is...
2020. júl. 17. 12:04
8/33 anonim válasza:
Csak mondjuk a 13 éves pistike unoka nem fog kifesteni vagy levakolni egy lakást, míg mondjuk a nagymama vagy a család elromlott számítógépét simán megjavítja.
9/33 anonim válasza:
Az azért picit más. De ha ennyire akarsz, akkor nyiss ki, aztán majd kiderül, kívánom, hogy szerencséd legyen. Arra kérnélek, hogy fél-1 múlva írd meg ide, hogy mire jutott a boltod :)
10/33 A kérdező kommentje:
Én azért látok szervízeket a környéken is..ha annyira nem menne egyik se, miért nem zártak még be?
2020. júl. 17. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!