Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol és mennyiért tudok venni...

Hol és mennyiért tudok venni egy Zlin 142-est?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék majd külföldre szállítani embereket de ahhoz kéne egy kis gép (pl.zlin 142, cessna172, cessna 182, cessna 208, cessna 208B)

ezek közül melyik lehet a legolcsóbb?

2010. aug. 13. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is végignéztem őket :D
2010. aug. 14. 20:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Hm. Ha kulfoldre akarsz szallitani embereket, akkor ahhoz kell eloszor is CPL (ha penzt akarsz vele keresni), masreszt meg angol repszakmai vizsga (marcius ota kotelezo, ha nincs, nem repulheted at az orszaghatart). Masreszt meg 142-essel nem eri meg, mert az csak 2 szemelyes, meg 40 litert fogyaszt orankent. A Cessna 172-es 35 liter (2000 labon 2300-as fordulaton a C172N valtozat), es 4 szemelyt vihetsz. Aztan ha jegesedes van, megint cumi. Jelenleg csak a Cirrus SR 22-vel lehet jegesedes mellett repulni. Az meg hasznaltan is 460 ezer dollar.

Sot, hogy meg jobban elkeseritselek, az EU-ban jelenleg ervenyes szabalyok szerint ejszaka es rossz latasi viszonyok kozott kereskedelmi repulest nem vegezhetsz egymotoros geppel.

DE komolyan nem tudom, mit akarsz, ha meg semmilyen jogositasod sincs... :)

2011. máj. 3. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!