Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akinek van már használtruha...

Akinek van már használtruha üzlete, az hol, melyik nagykerből és mennyiért szerzi be a ruhákat?

Figyelt kérdés

Szeretnék üzletet nyitni, de amiket találtam nagykereket, ott a jó minőségű ruhák (extra-krém) nagyon drágák.

Csak jó minőségű ruhákkal szeretnék foglalkozni.

Olyan ruhák érdekelnének, amiket rögtön vállfára lehet akasztani.

2011. máj. 31. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
secret
2011. máj. 31. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.el tudnád küldeni a címét és honlapját?
2011. jún. 2. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Araboktól, kínaiaktól szereztem be amíg volt..

Kell hozzá bizonyos haveri alap, vagy annak kialakítása szóval így megy ez..

2011. jún. 3. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Jah, használtruha, most nézem csak..

Akkor storno, mert azok csak újakkal foglalkoztak.

Amúgy nemrég vetődtem be ilyen használtruha boltba a Keletinél, röviden szólva is rémes volt.

2011. jún. 3. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek jó nagykert, csak nehéz hozzá mostanság eljutni. Privátban írj, és adom az elérhetőségeket meg, hogy kire hivatkozz. Viszont neki van a legjobb áruja Mo-n.
2011. jún. 3. 12:54
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi, írtam privátot.
2011. jún. 3. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nekünk Békés megyében van kereskedésünk. Te válogathatsz, így nincs csalódás, nem zsákbamacska. Ha érdekel, írj privit.
2011. júl. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!