Egy cég fel építéséhez az emberek betoborozása a
lényeg?
Figyelt kérdés
Felteszem a munkáimat különböző platformokra és hirdetem, hogy hozzá értő embereket keresek. Jól értem?
2020. dec. 18. 18:59
1/9 anonim válasza:
Azért az alapembereket jó, ha nem ilyen hirdetésen keresed, hanem
informálódsz magánban, ajánlatokat keresel.
Egy ismerősömet úgy kérte fel egy szállodaigazgató, hogy a szállodája konyhájában séf legyen, hogy hónapokig járt az étterembe, ahol az dolgozott, szinte mindent végig kóstolt így, inkognitóban.
Aztán ajánlatot tett neki.
2020. dec. 18. 19:01
2/9 anonim válasza:
Egy MLMhez elég. Normális vállalkozás nem így indul.
2020. dec. 18. 19:03
3/9 A kérdező kommentje:
Igen a hirdetésnél aki jelentkezik, azt interjúsztatnom kellene. Viszont vhol el kell kezdeni és elöszőr talán megfelel az is, hogy felveszem azzal a feltétellel, hogy még fejlődnék. Ha nem tesz jelentős fejlődésre szert, elbocsátom...
És én is keresek embereket, akikben már látom, hogy megvan.
#2 onnan szedtem az imént😅 nem rossz meló szerintem. Mármint bennem már megvan, hogy másokat motiváljak, de azért vannak hátrányaim, ami miatt viszakozok tőle.
2020. dec. 18. 19:09
4/9 anonim válasza:
Előbb érts valamihez, indítsd be magad a vállalkozást, aztán ha egyedül nem bírod, vegyél fel valakit.
2020. dec. 18. 19:17
5/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy csak akkor gondol az ember ilyesmire, ha ért is valamihez😅 nem tudom ez honnan jött neked, bocsi. Viszont én úgy tudom, hogy egy vállalkozás több emberekből áll, nem egy személyből🤔
2020. dec. 18. 19:24
6/9 anonim válasza:
#5 Akkor tévedsz.
2020. dec. 18. 19:30
7/9 A kérdező kommentje:
Hát az én szakterületemet nem lehetne bírni egyedül, ha felkapott lenne😅
Grafikus
2020. dec. 18. 19:48
8/9 A kérdező kommentje:
Grafikust írtam mert még nem tudom mihez kezdek, talán designer.
2020. dec. 18. 19:48
9/9 anonim válasza:
Nem, egy (sikeres) cég felépítéséhez a rendszer alapos megtervezése a lényeg. Mekkora céget akarsz, hány embert akarsz foglalkoztatni, hogyan fogod őket foglalkoztatni, hogyan fogod reklámozni a céged, és hogy ezek mennyibe fognak neked mind kerülni, illetve mekkora bevételre számíthatsz. És még így is sorolhattam volna még egy tucat dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!