Lehetek vállalkozó egy designer diplomával?
Még nem vagyok egyetemista, viszont tudom, hogy mit akarok csinálni.
Ha ez nem változik, akkor csak azzal, meg persze rengedek pénzzel, lehetek vállalkozó, ugye?
Valamint érdemes egy designer vállalkozásba belefektetni?
A designer is azért kicsit tág fogalom számomra, mit szeretnél tervezni, milyen platformra. Termékek, tárgyak, ruhák, házak/lakások, weboldalak, egyéb marketing vagy arculat design? Milyen egyetemre akarsz menni?
A kérdésre a válasz az, hogy bárki lehet vállalkozó, akár képesítés nélkül is, csak elszántság, tehetség és ebben a szakmában is mint sok helyen a KAPCSOLATOK elég fontosak, vagy későbbiek folyamán az ismertség.
Igen, sajnos elég elterjedt a szakma, de én csak ahozz értek (vagy a pszichológia, de az oda sem járnak sokan, mert költséges és ugyvannak vele, hogy minek?!).
Alkalmazotként pedig nehezebb találni melót, éppen a népszerűsége miatt. Szinte bárki lehet grafikus, ha van kreativitása, még a rajz sem fontos. Jártam olyan kiállítás, ahol egy képet, mintha egy kis ovis csinálta volna.🥴
Azt pedig még nem döntöttem, most így hireteljébe, ha bejön a vállakozás, több ágazba veszek fel embert. Úgyértem lesz aki plakátokat, akik termékeket, weboldalt csinálnak külön emberek mindre🤷♀️😅
Nem igen tudom még, de köszönöm a lelkesítést és hogy szemem előtt tartották hogy nem éppen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!