Van olyan aki egy csomó pénzt fektetett bele egy vállalkozásba és semmi nem jött össze neki? Milyen vállalkozásba érdemes bele kezdeni?
Figyelt kérdés
Pár napja én is elkedtem gondolkodni h talán később egy vállalkozást kéne csináljak, abból jobban meglehet élni.
Nekem még van egy jópár évem, tanulni és ha jól mennek a dolgok egyszer bele kezdenék.
2020. dec. 9. 18:51
3/3 anonim válasza:
Pl: affiliate marketing, nemzetközileg (angolul), akár tőke nélkül is bele lehet kezdeni ingyenes forgalom generálási módokkal, csak ahhoz több idő kell, mintha mondjuk napi Facebook hirdetést fizetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!