Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ez szerintetek így működne...

Ez szerintetek így működne szerintetek?

Figyelt kérdés
Most fogok csinálni egy webáruházat. Hogy ha én külföldi nagykereskedővel dolgozok együtt onnan rendelem a termékeket akkor hogy ha itthon valaki mondjuk vesz x terméket tőlem akkor azt én hogyan rendeljem meg hogy ha ne fizette ki előre? Ha meg előre rendelek x mennyiséget x termék kategóriából akkor mi van akkor hogy ha rám marad mert senki nem veszi meg. Tehát az egyetlen opció az hogy előre utalnak és utána rendelem mag a nagykerből. a terméket a vásárlónak. Ez így működne szerintetek? Csak azért kérdezem mert sokan nem szeretnek előre utalni viszont én meg azt nem szeretem amibe egyszer már belestem hogy az én költségemre postai utánvéttel rendeltem terméket a vásárlónak viszont miután megjött a postás meggondolta hogy ő neki mégse kell ezáltal nekem kellett a postaköltséget is kifizetni. Tehát működne szerintetek ez az előre utalás opció csak addig ameddig nem látom át részletesebben azt hogy melyik termékkörből vesznek a legtöbbet és hányan havonta mert ha ezt így be tudom kalkulálni későbbiekben akkor abból a termékből rendelek egyszerre többet ezáltal gyorsabb kiszállítással.
2020. dec. 6. 19:16
 1/2 anonim válasza:

"viszont miután megjött a postás meggondolta hogy ő neki mégse kell ezáltal nekem kellett a postaköltséget is kifizetni."

Ez előre utalásnál is előfog fordulni. Sőt az átvételtől számított 2 héten belül is.

2020. dec. 6. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezzel a modellel az a baj, hogy túl nagy a várakozási idő. Nagyon olyan terméknek kell lennie, ami nem sürgősen kell, és nehezen beszerezhető, hogy megérje rá akár heteket is várnia a megrendelőnek.
2020. dec. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!