Ha egy takarítói vállalkozást szeretnék létrehozni, kell e hozzá végzettség vagy lehet anélkül is?
Figyelt kérdés
Pl. Magánházak, irodaházak stb. Takarításáról lenne szó2020. dec. 4. 22:10
1/7 anonim válasza:
A vállalkozás létrehozásához nem, a takarításhoz igen. Ha te nem takarítasz, akkor neked nem kell végzettség.
2/7 A kérdező kommentje:
És milyen végzettség kell hozzá?
2020. dec. 4. 22:57
4/7 anonim válasza:
Takarítani is takaríthatsz végzettség nélkül. Egyéni vállalkozást létrehozhatod és dolgozhatsz is benne mindenféle papír nélkül. Persze ez alól is vannak kivételek, amik megkövetelik a képesítést, de sima lakóháztakarításhoz nem kell semmi.
5/7 anonim válasza:
Remélem, végig olvastad az oldalt. Az alján már 2020-as kérdések-válaszok vannak. És NEM kell végzettség.
Én irodaházban takarítok. Sok gép is van már és a takarítószerek-felszerelések ismerete kell az ilyen munkához.
Egy takarító vállalkozás, még kicsiben is nem arról szól csak, hogy fogok egy vödröt, felmosó moppot, egy flakon valamit és nekiesek.
6/7 anonim válasza:
#5 "Egy takarító vállalkozás, még kicsiben is nem arról szól csak, hogy fogok egy vödröt, felmosó moppot, egy flakon valamit és nekiesek."
Ó dehogyisnem. Nálunk a takarítók amelyik ronggyal végigtörlik az étkezőt, azzal mennek wc-t pucolni.. és utána másnap kezdődik elölről az egész. Rongycsere nélkül.
Érdekes módon ez csak nekem szúrt szemet. Nem is tetszett nekik amikor szóltam.
7/7 anonim válasza:
Az ilyen munka a vállalkozót minősíti. Neki kell felállítani a követelményeket és időnként ellenőrizni azok minőségi végrehajtását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!