Masszazsszalon jo otlet ?
Mennyire van igeny a masszorokre ?
Megeri masszazsszalont nyitni?
Hát nekem nagy szükségem van a masszőrre a hátam miatt, de szerintem elég sokan így vagyunk vele, aki ülő munkát végez. Illetve nem találok a környéken minden második sarkon. Ahhova én jártam, ott maszekba 8.000 ft - 45 perc és az is tele naptárral üzemelt. Sajnos bezártak még áprilisban és a masszőrök is eltűntek. Azóta nem jártam feléjük, csak telefonon érdeklődtem. Azért nehéz szakma és üzemeltetni se egyszerű egy masszázs szalont. Higéniai megfelelés, alkalmazottak stb miatt.
Most a Covid miatt nem, de ha nem lenne vírus, akkor én támogatom az ötletet.
Ugy ertettem, hogy covid alatt is van-e igeny masszazs szalonokra ?
Emberek mennek masszorokhoz a jarcany alatt ?
Az én masszőröm full tele van, járnak hozzá, bár neki azért jól bejáratott vendégköre van. Jelen pillanatban is csak 2-3 hétre tud adni szabad időpontot, pedig reggel 8-tól dolgozik este 6ig van hogy 7ig van vendége, persze ilyenkor tart 2 fél órás szünetet, de sokszor szombaton is dolgozik és akkor is va, hogy tele a napja, attól függ milyen hétvégi programja van.
Most nyitni szalont 0 vendégkörrel nem érdemes szerintem, amúgy maga a masszázsszalon jó ötlet, kereslet is van rá, szerintem ha lecseng ez a vírus dolog, akkor érdemes elgondolkodni rajta. Az se minegy milyen masszőr vagy, a gyógymasszór szerintem jobb.
En sved masszor vagyok :)
Es allitolag masok elmondasai alapjan jol tudok masszirozn es szeretek is es gondoltam nyitnek egy szalont a ajat hazamban vagy lakasomban, majd amim lesz :)
Akkor nem szalont akarsz nyitni :D
Én júliusban kezdtem, megyeszékhelyen belvárosban otthon dolgozom. Nyáron érezhetően több vendégem volt. Főállású munka mellett csinálom, mellékállásként, szerencsére eddig nem volt minuszos hónapom, minden hónapban kerestem a dolgon. Most ajándékjegyek, bérleteket hirdetek karácsonyi ajándéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!