Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen munkákat találnék meg...

Milyen munkákat találnék meg a legkönnyebben egy 4 méteres rakodótérrel rendelkező pár éves Sprinter Mercedesre?

Figyelt kérdés
Szerencsére hozzám került pár napja egy 4 éves Sprinter mercedes, és nem tudom milyen munkát kellene vállalni vele. Vezetni nagyon szeretek, hosszútávon is. Milyen munkákra lenne szerintetek a legnagyobb igény? Egyébként ponyvás az autó. Költöztetésre gondoltam de itt a környéken rengeteg ilyen cég van már. Valami ötlet esetleg? Köszönöm előre is!

2020. nov. 30. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A költöztetéssel a fő gond, hogy nem vagy hozzá elég egyedül, oda embereket kell keresni (nem elég, ha erősek, érteni is kell a búzorszállításhoz, nem leverni a dolgokat, ilyesmi).

Első körben szerintem azzal jársz a legjobban, ha elvállalsz bármit, ami jön, és amihez elég vagy egyedül. Például vállalkozók gyakran keresnek szállítást, ha olyasi anyagot vagy kész terméket kell mozgatni, amihez nincs kocsi, de rakodó nem kell nekik külön. Ugyanez, ha fix fuvart vállalsz, pl cégnek hordod ki a megrendelt holmit (egyik helyen felrakják a raklapokat, másikon leveszik, te meg csak szállítasz, nem kell munkát hajtani, nem kell különösebb szakértelem)

Aztán hamár elindult az üzlet, akkor tudsz specializálódni, látod, hogy mire van igény, hogy inkább mi fekszik neked időben, energiában.

2020. nov. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!