Szeretnék csinálni egy fuvarozó céget, megéri csinálni úgy szeretném hogy csak én dolgozok benne egy Mercédesz sprinterrel . Mennyit lehet elkérni km-ként pénzt egy szállításnál a mostani üzem anyag árak mellet illetve érdemes bele vágnom?
A jelenlegi tudásszinted mellett nem érdemes belevágnod.
Találj ki egy egyedi szolgáltatást, például Te énekelve fuvarozód el a csomagot. Ha értelmesebb az ötleted és tetszik az embereknek, az az van a szolgáltatásodra kereslet akkor érdemes csinálni, de így van ez minden vállalkozással.
Kezdd másodállásban, a főállásod után. Legyen az a te fő erényed, hogy délután 5 után veszed fel a csomagot, amit reggel 8 előtt szállítasz ki. A legtöbb cég 5-ig vesz fel csomagot, és 8 után kézbesít.
Számold ki az önköltségedet, így lesz egy jó alacsony árad, és kínáld fel pár cégnek a szolgáltatásodat. Ha nagy a kereslet, örülsz, az eddigi cégeket felhasználod referenciának, és keresel új cégeket, akiknek már magasabb árat mondasz, ami hasznot is termel neked. Ha kicsi lesz az érdeklődés, tervet változtatsz...
#5, EGY autóval NEM gyűjtőfuvarokat kell, hogy vállaljon, mint az MPL. Tehát más piac, felesleges az MPL-t és társait idekeverni.
Ő nagy terjedelmű, egész autót kívánó fuvarokat tud vállalni. Ezeknél számolnak km-díjban!
Hány éves az autó?
Mert sok cég azt mondja, hogy 2-nél ne legyen idősebb. Bele sem rakhatod az áruját, ha nem így van. A gyűjtő és a belföld felejtős. Ha egy újat veszel és hitelre, akkor nem nagyon éri meg. Ha van annyi pénzed, hogy nem kell hitel, másba tennéd a pénzt. Gondolom én.
Ha van egy, akkor lehet, hogy érdemesebb bérbeadni. Egy nyomkövető bele és kész. Ha nincs, én egyikben sem gondolkodnék. Keveset fizetnek és azt is sokára. A 60-90 nap alap. Tehát már az elején ott jársz, hogy 400 ft/liter gázolajjal számítva 1.2 MFt befektetés. 30ekm a normális kb 2hónap alatt. Ott körül nyereséges. De a gázolaj nem 400ft és nem csak annyi kell hozzá.
Emellett, kicsivel szarabb, mint a kamionos élet. Ebben nincs alvás.
Én ilyeneket tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!