Már elegem van hogy másoknak kell dolgoznom, ugráltatnak, parancsokat kell teljesítenem. Milyen vállalkozásba kezdjek?
Lenne úgy 5,5 millió Ft-om amit befektethetnék. Az sem baj ha először csak a beleölt összeg jön vissza.
Miben gondolkodjak? Sajnos igazán semmihez sem értek, viszont több dologhoz is többé-kevésbé. Vendéglátásban dolgoztam korábban de nem sírok vissza, inkább kerülném. IT vonalon esetleg gondolkodhatnék de ott sem vagyok elég képzett, sokat kéne tanulnom hozzá.
Igazából sokminden máson gondolkodtam de ahogy nézem mindenhez kellene elég sok tapasztalat, ismeretség. Miben lehet fantázia, amit bárki meg tud valósítani ha van annyi pénze mint nekem? Mit tudnátok ajánlani? Bármilyen ötletet meghallgatok.
F
legyél hegesztő-lakatos.. nálunk a vaskaput rakta össze és elvitt 300e-et 1,5 napi melóért..
Vagy klímás. 2 klíma bekötése 100e volt+ a klímák árán is kapott valamennyit a forgalmazótól, dolgozott vele 7 órát. + visszajön takarítani, 10 perc/klíma és klímánként 10e Ft.
Ha vállalkozó leszel akkor is másnak fogsz dolgozni, de minden nap más főnököd lesz, ugyanis a vevőd, vásárlót, ügyfeled lesz a főnököd.
tudás, elköteleződés nélkül nem fog menni.
itt van 200+ ötlet:
Hát...
Esetleg egy családi jellegü vállalkozást tudnék elképzelni ahol nincs igazán fönököd mert mondjuk termelsz valamit amit leadsz felvásárlónak és hasznod lesz belőle.
De ehhez tudás kell bele kell születni esetleg eszközökre is szükség van stb. szóval nem tudom mennyire járható út neked
Tehát nem akarod hogy megmondják mit csinálj, ezért
MEGKERDEZED tőlünk hogy mit csinálj.
Grat.
Az rendben van, hogy ezekkel a szakmákkal jól lehet keresni, de ehhez először kell szakmai képzettség/gyakorlat, melyet csak akkor tud elérni, ha beáll egy szaki mellé, akivel éveken keresztül szimbiotikusan dolgozik és szívja fel a tudást. És ezeket a szakmákat igazából megfelelő hozzáállás nélkül nem lehet csinálni, ugyanúgy, mint programozóból se lehet akárki.
Amit bárki meg tud valósítani, abban nincs fantázia.
Készíts egy tervet. Tanulj valamit, amivel már el tudsz indulni. És a vállalkozás alatt folyamatosan képezd magadat, hogy egyre több területen legyél profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!