Már elegem van hogy másoknak kell dolgoznom, ugráltatnak, parancsokat kell teljesítenem. Milyen vállalkozásba kezdjek?
Lenne úgy 5,5 millió Ft-om amit befektethetnék. Az sem baj ha először csak a beleölt összeg jön vissza.
Miben gondolkodjak? Sajnos igazán semmihez sem értek, viszont több dologhoz is többé-kevésbé. Vendéglátásban dolgoztam korábban de nem sírok vissza, inkább kerülném. IT vonalon esetleg gondolkodhatnék de ott sem vagyok elég képzett, sokat kéne tanulnom hozzá.
Igazából sokminden máson gondolkodtam de ahogy nézem mindenhez kellene elég sok tapasztalat, ismeretség. Miben lehet fantázia, amit bárki meg tud valósítani ha van annyi pénze mint nekem? Mit tudnátok ajánlani? Bármilyen ötletet meghallgatok.
F
Ha lenne olyan munka akkor mindenki azt csinálna.
Sajnos olyat kell csinálnod amihez értesz
Ezzel a hozzáállással ne vállalkozz.
"Már elegem van hogy másoknak kell dolgoznom, ugráltatnak, parancsokat kell teljesítenem."
Ha kereskedsz akkor diktál az eladó és diktál a vevő is.
Ha szolgáltatsz akkor csak a megrendelőnek kell benyalni.
Persze ezeket ki lehet hagyni de akkor nincs aki megrendelné a szolgáltatásodat, és nincs aki megvenné az árudat, hacsak nem annyira egyedi a munkád amiben nincs konkurencia és nagy rá a kereslet (építőipar, IT) Egy kis hozzáállásbeli változás csodákra képes.
Egyébként vállalkozóként mindenki a főnöködnek mondható akivel valamilyen üzleti viszonyba keveredsz (persze kivételek vannak).
Ez nem így működik.
Akkor kezdj vállalkozásba, ha valamit jól tudsz csinálni, ismered a piaci szegmenst, van kapcsolati tőkéd, stb...
A vállalkozás nem az, h akkor ma befektetem a pénzem valamibe aztán hátradőlök és pénzeső... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!