Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 3 millió forintból milyen...

3 millió forintból milyen vállalkozást inditanál?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

főleg, most, amikor sorra zárják be az üzleteket, meg mindenféle megszorításokra kell figyelni, mert ha nem akkor bezárnak és kapsz egy jó nagy bírságot is a nyakadba.

3 millával gazdálkodhatnék, akkor 1 milliós összeget szánnék erre. Szóval csakis szolgáltatás jöhetne szóba.

Ha nincs eladható tudásod, akkor fektesd a pénzedet tudásba (nem, nem diploma).

2020. nov. 29. 10:14
 12/17 zoltandudas válasza:
0%

Ha nekem volna 3 millió forintom befektetési célra, akkor én ebből leválasztanék kb. 300 ezer forintot, ebből azonnal indítanék egy hivatalos egyszerűsített devizakereskedést. 2.700.000 Ft-ból képeznék 700.000 Ft tartalékot a kereskedéshez, 2.000.000 Ft maradna szabad felhasználásra, bármire. Az egyszerűsített devizakereskedés az interneten történik, és nem igényel semmi előzetes költséget. Ingyen lehet nyitni kereskedői fiókot, és azonnal meg lehet kezdeni a kereskedést. A kereskedés megkezdéséhez fel kell tölteni egy alap összeget a saját számlára, ez minimálisan 10 dollár (kb. 3000 Ft)

Alapfogalom: 1 db kereskedés pontosan az indítás időpontjától a futam idő lejártáig tart. A kereskedést befektetett összeggel lehet indítani, ennek minimális összege: 1 dollár (kb. 300 Ft). Ezt indítási összeget az alap számla 10 dollárjából vonják le, más levonás nem történik. A befektetési összeget lehet nagyobbra is választani:

1$-10-20-50-100-200-400-500-700-800-1000$max. A futamidőt is lehet választani:

1perc- 5perc-15perc-30perc-1óra-4óra-24óra max.

Nyereség a futamidő végén, a befektetési összeg százalékában kb.: 75%-85%

A nyereséget a futamidő végén azonnal hozzáírják az alap számlához. Egyidejűleg lehet több kereskedést is indítani, és indításkor mindig levonják az alap számlából az újabb indítási befektetést.

Az alapszámlán összegyűlt összegből bármikor lehet kérni összeget a saját, igazi bankszámlára.

A kereskedéshez biztosítanak egy valós idejű igazi árfolyam-grafikont, mely mozgó formában másodperc pontossággal mutatja a deviza árfolyamot. (Több fajta deviza fajtából lehet választani.) Ez a grafikon segít abban, hogy sikeres legyen a kereskedés. Mi a kereskedés lényege? Megnézem a grafikon mozgását, és látom, hogy a grafikon felfelé, vagy lefelé mozog. A grafikon állásából eldöntöm, hogy mélypontról indítok-e egy kereskedést, vagy megvárom, amíg a grafikon magas pontokon mozog. Ugyanis az a valószínű, hogy mélypont után a grafikon magasabban fog állni 1 perc múlva. A magas pontnál fordított a helyzet: az a valószínű, hogy 1 perc múlva alacsonyabb pontra fog kerülni. (Ezeknél nem lényeges, hogy a grafikon mennyivel megy lejjebb, vagy feljebb.) Akkor nyertem, ha eltaláltam a kereskedésem indításakor helyesen döntök, hogy a grafikon feljebb, vagy lejjebb fog állni 1 perc múlva (vagyis a futamidő végén). A kereskedés indítása pedig 2 választással lehet: van egy zöld színű mező, ebben van egy „FEL” felirat, és van egy piros mező „LE” felirattal. Az egérrel kattintok valamelyikre, attól függően, hogy a grafikon alapján én feljebb, vagy lejjebb várom a grafikon állását 1 perc múlva. A zöld, vagy pirosra kattintással azonnal indul a kereskedés, és 1 perc múlva azonnal leáll, és mutatja a nyereséget, és azonnal hozzáírják a számlához a nyereséget is és az indításkor levont 1 dollárt is visszaadják. Pl.: 10$-1$ indítás= 9$ . Ha 1 perc múlva nyertem, akkor:

9$+ 1$ visszaadva+ 0,85$ nyereség”= 10,85$. Ha nem nyertem, akkor a számlámon 9$ lesz. Új kereskedést indíthatok. Ennyit jelent 1 db kereskedés végrehajtása.

A kereskedés éjjel-nappal, ünnepeken is folytatható megállás nélkül, de ünnepeken csak kriptovaluták működnek.

*** Nem kell azonnal „élesben” kereskedni, ugyanis saját fiók megnyitásakor automatikusan biztosítanak egy gyakorló számlát (ez a DEMO számla), mely pontosan úgy működik, mint az „ÉLES” csak pénzt nem lehet kérni a DEMO számláról. A DEMO számlához adnak 1.000$ gyakorló pénzt, mellyel lehet gyakorolni, hogy a grafikont hogyan lehet felhasználni a nyereség eléréséhez. Ha valaki a gyakorló számlán már nyereségesen tud kereskedni, akkor eldöntheti, hogy megpróbálja-e „ÉLES” számlával is.

Én még DEMO számlával kereskedem, kb. 3 hónapja, és eddig a pillanatig 741.821 dollárt gyűjtöttem össze, sajnos a DEMO számlámról ezt nem kérhetem ki. Rövidesen élesben is megpróbálok kereskedni minimális összeggel.

2020. dec. 2. 07:38
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

"Én még DEMO számlával kereskedem, kb. 3 hónapja, és eddig a pillanatig 741.821 dollárt gyűjtöttem össze, sajnos a DEMO számlámról ezt nem kérhetem ki. Rövidesen élesben is megpróbálok kereskedni minimális összeggel."

És akkor jönnek majd a nagy meglepetések!

Térjünk vissza erre a témára egy év múlva, 12-es.

Kérdezőnek meg már válaszoltam

Azok, akik meg lehúzták a zöldséges meg "ne legyen üzleted csak webshop" válaszokat, jó eséllyel semmit nem értenek a vállalkozáshoz.

Na mindegy, mit várok, ez itt a Gyakori...

2020. dec. 2. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A DEMO számlával nekem is jól ment anno nulla szakmai ismerettel, de valahogy mégsem azt hallom, hogy az élessel hülyére keresik magukat hozzá nem értő emberek.
2020. dec. 2. 08:39
 15/17 Ryback12 válasza:
Szolgáltatást kell árulni webshopot... Vagy olyan dolgot ami még nincs vagy ritka... Én is olyanba kezdtem bele ami még az egész világon nincs és hatalmas rá a kereslet de a vírus miatt ez most szünetel kicsit...
2020. dec. 4. 06:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Takarítócég. Ha eljutsz odáig, hogy nem te suvickolsz, hanem lesz pár minimálbéres alkalmazottad, máris megéri..
2020. dec. 4. 07:35
 17/17 Lekri ***** válasza:
Lottózó nyitásához bőven elég a 3 millió. A vállalkozás alapítása egy nap, üzlethelyiséget kell bérelni jó helyen, nem kell nagy és nem igényel különösebb eszközberuházást sem. Kell egy pult, meg egy laptop internet hozzáféréssel. A többit a Szerencsejáték Zrt. adja.A tanfolyam ára 40.000 ft. ha jól emlékszem, időtartama 1 hét. A forgalom titka az extrém hosszú nyitvatartás és a tippmix beható ismerete.
2020. dec. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!