Áfamentes KATÁhoz milyen számlát ajánlanál?
Hamarosan szeretnék egyéni vállalkozó lenni és szeretnék nyitni egy külön számlát, hogy az ahhoz köthető pénzek ne keveredjenek össze a magánjellegű pénzekkel. Végig fogom bogarászni a banki ajánlatokat, de gondoltam itt is felteszem a kérdést, hátha valakinek van jó ötlete.
A számlára nem fog fix pénz érkezni, utalgatás előfordulhat, de nem lesz sok. Illetve kártyás vásárlások miatt szeretnék hozzá bankkártyát is. Bankfiók elérhetősége nem lényeg, jó nekem minden online.
A legtöbben a Gránit Bankot mondogatják, de hátha valakinek van tapasztalata más bankkal is, hasonló felhasználás mellett.
Köszönöm!
Ilyen célra én is a Gránit Bankot ajánlom. Az e.v.-ként keletkezett bevételeimet és kiadásaimat is a Gránit számláról intézem. A privát pénzügyeimet a K&H-nál kezelem, a főállásomból származó jövedelmem is ide érkezik.
Nagyon tudom ajánlani, VideoBankon bármit el lehet intézni, a számlanyitás már elméletileg úgy működik, mint a Revolut esetében. A mobilappjuk nagyon jól működik. A netbank eléggé elavult, de mobilon mindent el lehet intézni.
Költségek tekintetében az egyik legkedvezőbb bank, ugyanis a legkisebb számlacsomagban is ingyenes a számlavezetés, munkabértől függetlenül. Az átutalási díjak eléggé alacsonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!