Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek fiatal nőként...

Szerintetek fiatal nőként milyen egyéni vállakozásba lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az a termék/ szolgáltatás amivel be lehet lépni a piacra és viszonylag lehet is keresni vele?
2020. nov. 3. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Sose értem az ilyen kérdéseket.... ha vkinek van egy ötlete, nem fogja itt megosztani, elkezdi saját maga, vagy családban marad. Amiket felsoroltál, azt csinálja minden második otthon ülő kismama, nincs piaca.
2020. nov. 3. 08:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Igazából csak olyan ötleteim vannak, amelyek távlatiak, tehát jelenleg nem megvalósíthatóak, csak 2-3 év múlva (amikor meg is szeretném).

Viszont valamit mondanom kellett, hogy mit is csinálnék. De sajnos az az igazság, hogy ötletem sincs. Ezek, amiket felsoroltam mondhatni a pillanat heve, de ahogy ismerem magam, biztos, hogy nem csinálnám.

A körmös, fodrász, stbvel az a bajom, hogy 1. a piac jórészt telítődve van, 2. nem ezt akarom csinálni egész életemben.

2020. nov. 3. 08:12
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Én terület -és településfjelsztő szakirányon voltam Egyetemen amellett adószámos magánszemélyként vittem jó pár ilyen projektet vizsga nélkül is. Utána tettem le mellé pár akkreditált képzést.
2020. nov. 3. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gyöngyözéssel az a baj, hogy majdnem annyit vagy többet adózol, mint amennyit keresel rajta, ha rendes vállalkozásba szeretnéd csinálni. Akkor már inkább egyetem mellett diákmunkázz, ha nappali tagozatos vagy.
2020. nov. 3. 08:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! :)
2020. nov. 3. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!