Kisvárosban megéri e nyitni egy kis menüztető éttermet?
Sziasztok!
Kisebb 40-100 ezres kisvárosban Magyarországon, ott ahol sok turista jár megéri e nyitni egy éttermet? Gondolkodok a költségeken és nem tudom mennyire lenne jövedelmező, ha kivennék egy 30-40 négyzetméteres vendéglátó egységet, ahol elvitelre lehetne kérni 1 leves, 2 főétel menüt. Köztudott, hogy kicsi országunkban szeretnek olcsón vásárolni az emberek. Vajon megérné e egy minőségi menüs helyet bérelnem?
A havi bérleti díj 80 ezer Ft körül mozog.
Ha bejelentem magam 8 órában és nem lenne más dolgozóm, az 80-100 ezer Ft.
A rezsire 40-50 ezret számolok.
220000 Ft-ba kerülne csak ez havi szinten
Vajon 1200-1500 Ft-os árakkal ha eladok kb napi 40-50 menüt, ami elég jó vajon megérné e fönntartani a helyet?
Akkor még a nyersanyag árakról nem is beszéltünk.
Van valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?
Nyitott e már valaki saját vállalkozást?
Köszönöm.
Köszönöm a válaszod Bak Norbert.
Tényleg elég jó tanácsokat adsz és tájékozott vagy ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!