Mennyire éri meg lerobbant lakásokat venni, felújítani, és jó áron eladni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 00:18
11/11 anonim válasza:
Nem fog menni,én bele buktam, pedig nem kis tételben dolgoztam,nem kis háttérrel ...
Nem sorolom fel,de hidd el nem csak Te találtad ki... vegyünk lakást ujítsuk fel és adjuk el többért...ugyanez igaz autóra is... Ma már ha van pénzed felesleges,és nincs ami idekössön akkor húzz el ebből az országból,mert csak szarabb lesz mindig. Ez nem politikai kérdés mert az soha nem érdekelt,hanem élet tapasztalat, mielőtt még kapnám az okoskodó hozzászólásokat. Ha nem vagy "nemzeti gázszerelő", vagy "Felcsúti lakos" akkor soha sem fogsz tudni felkapaszkodni,tönkreteszik az életed. Hidd el nem a levegőbe beszélek.
Egy volt nagyvállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!