Van olyan vallalkozasi tevekenyseg amibe erdemes belefogni, ha van 20 millio forintom s a cél az hogy kivehessek belole havi fel millio hasznot mikozben a tőke jobban emelkedjen mint a legjobb biztonsagos passziv befektetes kamata ami ugy tudom 10%?
Úgy látom, kérdező, Te csak kötözködni jöttél.
Kár... Nem szeretek feleslegesen időt pazarolni, mert "az idő pénz" :-)
Én értem, mire szeretnél kilyukadni: egyszerre kívánod növelni a tőke vagyonodat és a passzív jövedelmedet is. A leírásod alapján én valamilyen kereskedelmi ingatlant vásárolnék (de csak azért, mert nekem személy szerint erre van rálátásom): raktárakat, hűtőkamrákat, üzlethelyiségeket. Az ilyen típusú létesítmények bár nem 20 millió Ft-ba kerülnek, mégis elég lehet a 20 millió, amennyiben az ügyletet társbefektetőkkel együtt valósítod meg. A kereskedelem amúgy is egy kiforrott iparág - ha erre a piacra akarsz belépni, mindenképpen szükséged lesz kapcsolati tőkére is a pénzed mellett.
Végső soron az, hogy mennyit hozol ki a pénzedből, minden esetben a pénzügyi intelligenciádon múlik. Évi 10%-os megtérülési ráta az átlag embereknek mesebeli ígéretnek tűnik, miközben egy szakmai befektető gyatrának látja. A kettő közötti különbség a pénzügyi intelligencia.
Érdekes, nekem 5 forintom sem volt, mikor vállalkozást indítottam, nem hogy 20 millió, mégis ki tudok venni havi 500 ezret, még többet is.
Csak hogy a sok hülye képben legyen!
Hat igen...
Amugy szerintem ez nem pasziv jovedelemnek szamitana 12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!