Székhely és a telephely megegyezhet ilyen módon? A többi lent
Figyelt kérdés
Kisadózóként két tevékenységet fogok folytatni: 452005 (Gépjármű elektromos rendszerének javítása) és 452001 (Személygépkocsi általános karbantartás, -javítás). Most jelenleg béreltem egy már meglévő műhelyet, amit a saját cuccaimmal töltök fel, de azon gondolkoztam hogy csinálhatnám itthon is, ha van rá lehetőség. Szóval nem tudom mennyire gond, de a székhelyem lakópihenő övezetben van és már arra gondolok hogy esetleg emiatt belekötnének. A szakképesítéseim megvannak, amik kellenek, de egyéb valami engedély szükséges ehhez nem tudjátok? Ja és még arra lennék kíváncsi, hogy mobilba is dolgozhatok elvileg, igaz? (Mivel lesz olyan ügyfél, aki netán lerobbant és csak helyszínen tudom megjavítani neki, ha lehetséges) Szeretnék így utána érdeklődni mindennek csak semmit nem találtam ezzel kapcsolatosan.2020. okt. 10. 23:33
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy nem telephelyengedély köteles 2013 óta ez a tevékenység, annyit elfelejtettem írni.
2020. okt. 10. 23:36
2/2 anonim válasza:
Ha nincs telephelyengedély kötelezettaséged, akkor nem lesz probléma erről a részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!