Milyen végzettség kell turkáló nyitásához, ha én is szeretnék egyúttal benne dolgozni?
Figyelt kérdés
Most lenne egy kezdőtőkém hozzá, de nincs semmi ilyen jellegű végzettségem.2020. szept. 23. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem kell speciális végzettség.
2/5 anonim válasza:
Végzettség nem kell, mert semmi veszélyessel nem dolgozol, biztosan van egy csomó maszlag aminek meg kell felelnie a boltodnak, de ennyi
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát üzemeltetéshez nem, és hogy ámén lehessen az eladó benne? Eladói végzettség ahhoz sem kellene?
2020. szept. 23. 15:28
5/5 anonim válasza:
Egy bolt nyitásához kereskedő, boltvezető végzettség kell: ha Neked nincs, akkor kell egy olyan alkalmazott, akinek van, csakhogy ez nagyon durván megdobná a havi költségeidet: kb 300 ezer ft-al.
Ehhez hozzájön a Te adód, a rezsi és máris havi 400 ezer ft kiadásnál tartunk úgy, hogy Te még egy ft-ot nem kerestél.
És akkor még nem említettem, hogy ha nincs megfelelő üzlethelyiséged, akkor a bérleti díj is komoly összeg lehet havonta, ha jfelkapottabb, ó helyen van. Ha nem, és olcsóbb akkor meg nincs forgalom.
Biztos vagy benne, hogy havi min. 400 ezer ft HASZNOT ki tudsz termelni a boltból? Nem bevételt, hanem hasznot.
Ja, és akkor még jön a könyvelő, a bolt berendezése, pénztárgép, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!