Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az Amwayosok mind ilyen...

Az Amwayosok mind ilyen agresszívek? Megkeresett egy hálózatépítőjük és hatalmas arccal ,pökhendi és agresszív módon próbálta rám erőltetni az akaratát, és próbált meggyőzni, hogy most azonnal lépjek be. Ezek mind ilyenek, vagy vannak normálisak is?

Figyelt kérdés

2020. szept. 22. 17:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Én véletlenül kerestem fel egy amwayest.. ráadásul 4-5 percig még beszéltem is vele telefonon. Csak alkalmi munkát kerestem fizetés kiegészítés céljából. 5 perc után már köszöntem volna el, hogy akkor ránézek már cégre neten. Akkor derült ki, hogy a családi vállalkozásként hirdetett munka igazából ez a szar. Mondjuk megértette a nő, hogy nekem ebből nem kell és azóta sem hívott.
2020. szept. 30. 07:05
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

@07:05

itt megint kibukik hogy a hálózatépítők folyamatosan ferdítenek, ködösítenek, hazudnak.

"Akkor derült ki, hogy a családi vállalkozásként hirdetett munka"

Úgy "családi vállalkozás" az hogy hálózatot épít ő a házastársa, meg a testvére, meg a szomszédnéni is, aztán tessék "családi vállalkozás". Azért még is jobban hangzik annál mint hogy az egész család kókler ügynök.

2020. szept. 30. 08:20
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ültem be egy ilyen agytágításra, valami gyémántkereskedő magyarázta egy órán keresztül, hogy azért lehet többszörözni az üzletet a végtelenségig, mert emberek születnek és halnak meg. A levezetésig nem jutott el, persze sokkot is kaptam volna, ha sikerül neki.
2020. okt. 28. 08:29
 14/45 anonim ***** válasza:
5%
Pedig ez minden szakmara igaz. A komuvesnek is azert van ujra es ujra munkaja mert. Emberek szuletnek. Hisz ha szetnezunk, mindenkinek van háza
2020. okt. 28. 08:36
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

@08:36

A különbség az hogy a kőműves munkájára tényleges kereslet van, nem a kőműves teremti meg mesterségesen mindenféle mézes-mázas ígérettel a vevő meggazdagodásának ígéretével.

2020. okt. 28. 08:47
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Meg néha ledózerolt épületek helyére is kell valami, meg elég sok hozzáépítés, és még több javítás kell évről-évre, tulajdonképpen akárhányan vannak, alig győzik (megkérni is érte). Ez távolról se mutat semmilyen analógiát a folytontejelőre hígítani kívánt pilótajátékotokkal.
2020. okt. 28. 09:42
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
#15: továbbá a kőműves nem kezdi el győzködni az ügyfeleit, hogy legyenek ők is kőművesek... :))))))
2020. okt. 28. 09:47
 18/45 anonim ***** válasza:
4%
Igazi mlm es se, kokler pedig komuvesek kozott is van. Kereslet pedig van a haz dozerolasra jo analogia amikor megszunik egy munkahely es uj bevetelforras kell.
2020. nov. 1. 08:00
 19/45 anonim ***** válasza:
Ajj, merész álom volt részünkről, hogy kereslet alatt a szutyok termékekre a nem létező keresletet értsük, mert hát ugye be kell látni, máshogy nem tudjátok magatokhoz csalogatni a jövedelmet.
2020. nov. 1. 08:17
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Öööö.... kedves 18-as, akkor hogy szervezi maga alá a lúzerbalekokat, akik majd kitermelik neki a passzív jövedelmet???

Minden MLM-nél a hálózatépítésben van a lóvé, nem a termékek eladásában - ezt pont ti hirdetitek nagyhangon!

Tehát nagyon is releváns az ellenpélda, mert egyetlen jó szakmunkás / vállalkozó se győzködi az ügyfeleit, hogy legyenek ők is ugyanolyan szakik, mint ő....

2020. nov. 1. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!