Foglalkozik itt valaki Affiliate marketingel, amerikai piacra, ill. angol nyelvterületre?
Szerintem is kell valamilyen szintű kontentgyártás mindenképpen, anélkül nem nagyon működik a dolog (legfeljebb hirdetésekkel).
Gondolom ingyenes forgalomgenerálási módokkal dolgozol, azaz saját weboldal/blog, SEO, közösségi média, videómegosztók, fórumok, stb, esetleg hírlevelet is csinálsz?
Egyébként milyen niche-ben működsz, ill. milyen ajánlatokat promotálsz, low-mid-high-super ticket?
Én úgy gondoltam, hogy az online marketing/business témában indulnék, mert úgy is ezt tanulom, hogy működtessem ezt az egészet, így nem kell mellé megtanulnom még mondjuk a lefogyást, hogy tudjak pl: blogbejegyzéseket írni.
A weboldal készítéssel én egyenlőre hadilábon állok, egy ingyenes tárhely és domain szolgáltatót próbáltam ki, egyenlőre installáltam egy WordPress theme-et, de le cserélném egy másikra, csak nem tudom, hogy kell, még nem volt kedvem utánanézni.
Email listát ma már szerintem szinte mindenki csinál, és az adott termékhez, amit promotálsz, általában adnak email template-eket is (meg minden mást is, közösségi média tartalmakat, videókat, képeket, akár cikkeket is, csak egy kicsit át kell írni őket).
Ha esetleg a nagy webhosting szolgáltatókat promotálod, az tudtommal high-ticket, és szinte biztos, hogy elég sales tools-okat adnak hozzá. Az a kérdés, hogy milyen időközönként küldesz emailt, ill. hogy teljes magazinszerű hírlevelet csinálsz (ehhez lehet linkelni a blogbejegyzéseket is, meg más oldalak hasznos dolgait, amit pl: éppen olvasol), vagy csak egy pár bekezdéses szöveges emailt küldesz. Minimum a blog látogatóit érdemes "begyűjteni" listára, hiszen akkor kipostázhatod nekik akár csak az új bejegyzéseket is.
A FB csoportokat sokan mondják, hogy jók (reddit-et annyira nem ismerem), de nem tudom, hogy itt elég e, ha tartalmakat posztol az ember, esetleg hozzászólogat, mert én pl: nem szeretnék közvetlenül messengeren is kommunikálni (itt is lehet emailt kérni beiratkozáskor).
Termékeknél én is azt olvasom mindenhol (és persze logikus is), hogy csak olyan, valódi értékkel bíróakat érdemes promotálni, amit az ember maga is megvenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!