Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 2021.01.01től tényleg mindenho...

2021.01.01től tényleg mindenhol kötelező lesz a bankkártyás fizetés biztosítása?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 08:49
1 2
 11/12 Meton ***** válasza:
60%

Ha az eladó nem a tulaj, csak egy alkalmazott, akkor igen nehezen tudja ellenőrizni a számlát. Persze a tulajdonost megkérdezheti mondjuk telefonon. Szerintem ez így nem működik, mindenképpen terminál kell hozzá.

De tegyük fel, hogy vállalkozó vagy, van egy fagyizód mondjuk. El tudod képzelni, hogy valaki két gombóc fagyiért megcsinál egy rendes átutalást? A tranzakciós díj többe kerülne. Azért ha már elektronikus fizetés, azért jó, ha ingyenes.

2020. szept. 21. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy írtam is, én is a terminált preferálom. És tudom, hogy nem életszerű az utalás pl az általad mondott példában sem. Én csak annyit mondtam, hogy a törvényi feltételeknek nem csak terminállal lehet megfelelni.
2020. szept. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!