Egy felújított laptopokkal foglalkozó vallalkozásnak van kereslete 2020-ban? Meféri elindítani egy ilyet?
Készítesz egy üzleti tervet. Felméred a piacot, mennyien vannak, hol, mekkora a forgalmuk, mióta vannak, mennyien laknak ott, ahol működni akarsz, kb. mennyi laptop van, mennyi kiadásod lenne, mennyibe kerülne az üzlet üzemeltetése, fenntartása, stb., stb...
Ha a gyk-n kérdezed és az alapján döntesz, hogy itt mit válaszolnak, akkor a válaszom: neked nem éri meg.
3-as, nem rossz laptopokat szeretnék árulni, hanem pl: hdd helyett ssd, több ram stb..
4-es: Én is ettől félek.
#4-es
Én csak kettőröl hallottam. Az egyiket kb 2 hónapja reklámozzák a tv-beis. Fel is figyeltem rá,hogy felújított laptopokat árul. Nem is gondoltam hogy van ilyen mert már akarok venni, de most nincs 100 ezerért a bevásárló központokban. 250 körül van a legolcsóbb. Valamelyik éven karácsony előtt vettem az egyik hipermarketekben 100 ezerért és 0%-os THM-re ki lehet hozni. De mivel most nincs ilyen akció ezért gondolkoztam el használt felújítotton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!