Szívesen vásárolnak a vevők hamburgert vagy gyrost elvitelre pavilonból vagy büfé kocsiból?
Figyelt kérdés
Szeretnék saját büfé kocsit, de nem tudom, hogyan tudnám könnyen felmérni, hogy a potenciális vásárlók szívesen vennèk meg az ételt elvitelre, vagy inkább beülnének.2020. szept. 3. 13:08
1/4 anonim válasza:
A többség szerintem inkább beülne, a hamburger különösen rossz hidegen.
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ. Én pl. gyorskaját szinte csak elvitelre kérek, sosem szoktam helyben fogyasztani ilyeneket.
4/4 anonim válasza:
Az esetek 90%-ban nem eszem ilyen helyeken. Ez alól 1-2 cégnek a terméke kivétel, mert ők igazán minőségi cuccot csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!