Milyen mellékkeresetet találjak ki magamnak?
26 évesen Technikusi+Villamosmérnöki végzettséggel sem keresek annyit, hogy biztonságban tudjam a családom. Épp hogy megélünk. Szeretnék egy kis plussz pénz hazavinni, ehhez gyűjtenék ötleteket. Min érdemes gondolkotni/belevágni, főmunkaidőn túl?
Köszönöm
A vegzettsegedbol kifolyoan diakok korrepetalasara gondoltam. Nem tudom, hogy milyen tantargyat tudnal ezzel a technikus, villamosmernoki diplomaval "tanitani."
Hazhoz mehetnel a diakokhoz, akar biciklivel is, es akkor meg penzedbe sem kerulne az ut.
MC Donalds
Ingyenes hirdetesi ujsagok hordasa
Sajnos nincs munkalehetoseg, de hat ezert tetted fel te is a kerdest.
Szia!
Hasonló problémákkal küzdtünk a férjemmel az elmúlt években. Több diplomával a zsebben azt számolgattuk, mire jut még a hónapban. Sok mindennel próbálkoztunk, tanítottam munka mellett, még kertészkedésbe is kezdtünk, biztosítás közvetítés is szóba jött, de nem igazán sikerült előrébb jutni. Kevés pénzt kerestünk és minden szabadidőnk elveszett. Az állásunk megtartása mellett vásárlási utalvány forgalmazással kezdtünk el foglalkozni néhány hónapja. Ebben látok lehetőséget, nagyon színpatikus és nem utolsó sorban pénzt is lehet vele keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!