Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan csináljak Webáruházat?

Hogyan csináljak Webáruházat?

Figyelt kérdés

Próbáltam Wix-en és leesett hogy elő kell fizetni azért hogy az oldalon lehessen fizetni. (elég rosszul írtam le remélem értitek)

És hát nem szeretnék azért előfizetni és valaki nem tudna egy oldalt ahol lehet készíteni vagy ilyesmi és azért h majd lehessen rendelni ne kelljen fizetni. (negatív-vak hagyatok)

2020. aug. 19. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az oldal megcsináltatására nincs pénzed, akkor honnan lesz árukészleted? Miből működteted a webáruházat?
2020. aug. 20. 04:19
 2/4 anonim ***** válasza:

én el akarok költözni itthonról, de leesett, hogy az albérletért fizetni kéne.

aztán én meg minek fizetnék, amikor itthon se kér tőlem senki egy fillért se?

2020. aug. 20. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A negatív-vak az tulajdonképp a látó embert jelentené? Vagy a dolgokhoz negatívan hozzá álló, gyengén, vagy nem látó embert?

Elsőként az írással kellene közelebbi viszonyt kialakítani, majd az értő olvasással. Különben elveszel a vállalkozói világban, a jogszabályok tengerében.

Sok sikert!

2020. aug. 21. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 90-95%-a alkalmatlan vállalkozónak. Divatból, "könnyű" meggazdagodás reményében rengetegen vágnak bele, pénz, szakmai, jogi és egyéb ismeretek nélkül. Nézz szét a KSH oldalán, hogy évente mennyi vállalkozás dobja be a törülközőt! Nem, nem, a webshop sem annyi, mint ahogyan lelkes "kócsok" elhitetik a köztudattal. Ők abból élnek, hogy sok ember bekapja a horgot, és előfizet mindenféle webinárra, meg előadás sorozatra. Egy jó webshop működtetése több rétű. Kell egy marha jó ötlet. Kell egy marha jó beszerzési forrás. Kell egy marha jó kategória. Kell egy marha jó marketing terv. Kell egy hozzáértő üzemeltető. Kell egy naprakész ember, aki tisztában van a trendekkel. Kell egy marha jó szállítási rendszer... stb. Ja, és PÉNZ is kell hozzá, de olyan és annyi, hogy ne verjen a földhöz, ha zsebbe kell nyúlni.
2020. aug. 22. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!