Az esti tagozatosoknak nem jár a kedvezményes 25e forintos KATA? Csak nappali tagozatosokra érvényes? :O Ha kiderülne hogy nem is vagyok nappalisba mennyi lenne a bünti a kedves nav felől?
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 01:48
1/7 anonim válasza:
Igen, csak nappalis jogviszonynál van a 25 ezer, amúgy 50. Bünti attól függ, hogy ők tárják fel, vagy te vallod be. Az elmaradt adókat mindenklppen be kell fizetned, késedelmi pótlékkal növelt összeggel.
2/7 A kérdező kommentje:
És a nappalis jogviszony szeptem 1ig tart és onnantól indul a következő? Mert most érettségiztem de esti okjra megyek. Akkor még jó vagyaok és csak a szeptemberimnek kellene 50e lennie?
2020. aug. 8. 01:56
3/7 anonim válasza:
Nem cica, neked júniusban megszűnt a jogviszonyod, és mivel nem 30. volt idén az érettségi időszak utolsó napja, már június is 50 ezer.
4/7 anonim válasza:
Ebben az esetben július és augusztusra teljes Katát kellett volna fizetni. A hallgatói jogviszonyod június végén megszűnt. Ha estis képzésen leszel szeptembertől, akkor is 50.000-et kell fizetni.
5/7 anonim válasza:
4, június is 50 ezer, mert nem június végén, hanem az érettségi időszak utolsó napján szűnik meg a jogviszony.
6/7 anonim válasza:
Erős javaslatom, hogy sos pótold az elmaradt katát, mert ki leszel tiltva kata alól!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Júliusba fizettem az elsőt szóval csak 1el vagyok elmaradva. Írok akkor a könyvelőnek.
2020. aug. 8. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!