Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozó start programban...

Vállalkozó start programban valakit bevontak már képzésbe?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, még senkit.
2020. aug. 6. 12:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Senkit??? Azt hittem nagyban zajlik az online képzés...
2020. aug. 8. 11:19
 3/11 anonim válasza:

Igen, már van olyan akit bevontak,decemberben regisztráltak az ofa oldalán.

Mikor regisztráltál az ofa oldalán?

2020. aug. 9. 16:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, légyszi bővebben! Online képzés? Mennyire nehéz, hogyan zajlik az egész.

Decemberben regeltem de még nem írtam alá a szerződést.

2020. aug. 10. 11:14
 5/11 anonim válasza:

Hát én sajnos még nem vagyok csoportba sorolva, de beszéltem olyannal aki igen. Már 15 csoport körül járnak, csoportonként kb 40 ember. Online igen, minden nap, 3 hétig, zoom rendszeren keresztül.

Én januárban regisztráltam, áprilisban már aláírtam a szerződést.

Hogyhogy nincs még szerződésed? Ha sikeres a kompetencia teszted, neked kell kinyomtatni (vállalkozó start oldalról), kitölteni és postázni, munkanélküli igazolással együtt.

2020. aug. 11. 07:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Munkanélküli nem küldte az igazolást így még a szerződést sem tudtam aláírni, meg vonakodom kicsit, nem tudom felmerjem-e adni a mostani ( ideiglenes) munkahelyemet miatta?

Állandó éjszakás vagyok, 3 hétig lehet az online képzést nem tudnám végigcsinálni.

Mennyire nehéz, illetve mennyit kell visszafizetni ha a képzésen kihullok?

2020. aug. 11. 17:20
 7/11 anonim válasza:

Találsz egy üzleti terv sablont szintén az oldalukon. Nézd meg, azt kell kitölteni... az lesz a "vizsga". Hát elég összetett, azért előre meghatározni a bevételeket, ráfordítási tervet, cash-flowot 3-4 évre. Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni....

A képzésen nem hullasz ki, csak az üzleti terved bukhat... ha nem fogadják el, szerintem nem kell visszafizetni semmit, mivel akkor még nem kapsz pénzt.

Sikeres üzleti tervvel alapíthatsz céget, utánna nyújtod be a pályázatot az induló vállalkozással.... szerintem ez is hónapok még.

2020. aug. 12. 09:46
 8/11 A kérdező kommentje:

De ha nem járok be akkor csak van kibukás.. :-)

Hát igen, ez az, ennyire előre lezsírozni mindent. Apropó, elég fenntartani a támogatási időszak alatt, vagy utánna is kell mégegy és tehát összesen 2 évig kellene csinálni hogy ne kelljen visszafizetni?

2020. aug. 12. 11:48
 9/11 anonim válasza:

A képzés kötelező, nem lehet hiányozni.

Igen 2 évig fenn kell tartani, főállású egyéni vállalkozóként vagy gazdasági társaságként.

2020. aug. 12. 18:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Tanfolyam költségét mennyit számol el rád a képző intézmény kb? Tehát ha bukta mennyi tanfolyamköltséget kérnek vissza?
2020. aug. 15. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!