Kockázati tőke bevonást hogyan érdemes csinálni?
Hol találok befektetőt, milyen prezentációs anyagok kellenek? Vannak erre is külön cégek, mint a pályázatírók?
Hogy megy ez az egész?
Keressél meg "facen" és írjál rá az összes ismerősömre...
Te rűtukmálnál valakit a haverjaidra, akiről semmit nem tudsz?
Beajánlanál egy befektetést, amiről semmit nem tudsz?
A nevedet adnád bizalmi alapként egy céghez aminek még a nevét sem tudod?
Kétlem, hogy bármelyikre igennel válaszolnál kérdező, gondolom a céged sem létezik :)
Hagyjuk. Te csak kíváncsi vagy. Nem ismersz te senkit. 😁
Mire mennél egy cég névvel? 🤔 😁
Nyilvánvaló, hogy nem írom ki az internetre, hogy x cég befektetőt keres.
Mit szólnának az ügyfelek? Aggodnának esetleg. Azt hinnék gond van a partnerükkel...
Mégis hogyan gondoltad ezt?
Remek megint egy összeesküvés elméletes kérdező :)
"Mire mennél egy cég névvel? 🤔 😁"---utána tudnék járni a cégnek, az értékének, anyagi helyzetének, hogy mivel foglalkozik, van-e benne tényleges üzleti lehetőség, egyáltalán létező cég-e, vagy ismét csak egy kamukérdés...
Írtam, hogy jöhet a cégnév privátban, innentől kezdve búrul az összeesküvés elméleted!
"Mit szólnának az ügyfelek?"---legfőképpen semmit sem szólnának, egy privátban beírt cégnév nem jelenti, hogy tényleg bármi közöd lenne az adott céghez :)
"Mégis hogyan gondoltad ezt?"---Erre már válaszoltam.
Gondoltam,hogy semmi haszna, hiszen nem tudtál meg semmit sem a startup-rol... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!