Mibe merjek bele kezdeni MLM- vagy vállalkozásba?
53/
De mem azért teszel sikeressé másokat vagyis állítólag segítesz hanem,hogy neked jó legyen. Csak ugye ezt segítségnek álcázás nélkül nem tudod kivitelezni.
A 49. re válaszolva.
Tudod miért van az így? Mert a termékforgalmazók zöme azt hiszi abból áll az MLM. Hogy odaadjuk a katalógust. Aztán abból rásóz valamit az emberkére. Megpróbálja rábeszélni, hogy csatlakozzon.
Aztán ha csatlakozik nagy ívben letojja.
De egy hálózatépítő ismerkedik, kommunikál. Beszél a termékről szolgáltatásról. Attól, hogy beszél róla még nem tukmál.
Az üzleti partnerekkel folyamatosan ápolni kell a kapcsolatot. Segíteni kell a dolgát. Persze ezt sem eröltetve.
Mindíg a szponzoráltnak kell keresni a szponzorát.
Röviden 20% termék forgalmazás 80% ban szponzorálás, fronton, vagy mélységben.
Így lesz passzív jövedelme egy hálózatépítőnek.
Csak a nagy számok törvényét alkalmazni kell.
Amikor valaki ilyen kérdést tesz fel, nekem az jut eszembe, hogy amikor először hallottam az MLM-ről, én nem azt kérdeztem magamtól, hogy bele merjek-e kezdeni, hanem azt, hogy "ez egy hatalmas lehetőség, ki merjem-e hagyni???"
Nulla kockázattal, akkora perspektíva, mint a Himalája. Csak az hagyja ki, aki nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!