Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hány csirke kel ahoz hogy...

Hány csirke kel ahoz hogy meglehessen belőlük élni?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném ezt akik már ebből élnek meg. Úgyértve megélni hogy tojások eladása, öreg tyúkok eladása. És hogy ezekből annyi pénz legyen hogy egy családot ellehessen tartani.

2020. júl. 30. 09:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A tv-ben láttam egy gázszerelőt aki milliárdos. Nem sajnálom tőle, csak példakép hoztam fel. Mondj egy másik gázszerelőt aki hasonlót vitt véghez?
2020. júl. 30. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:

500 csirke hoz napi nettó 2000-2500Ft-ot, ez havi szinten 60-75eFt.

Megoldás ti eszitek meg a tojást és megéltek rajta!

2020. júl. 30. 18:52
 13/14 Pupusz ***** válasza:
Az állattartásnál vagy veszed nekik a tápot, ami rohadt drága, vagy megtermeled. Aki veszi, az inkább saját fogyasztásra tartja. Aki megtermeli, az sok sok plusz munkával váltja ki a táp árát. Amihez persze nagyobb terület is kell és rengeteg meló. A fentebb leírt több, mint 500 csirke baromi soknak tűnik így elsőre. Én a helyedben kipróbálnám először 10 csirkével, majd onnan fejleszteném fel a dolgot, nehogy egy hatalmas bukó legyen a dologból. Egy észlény ismerősöm pár éve belevágott, vett kb. 10-et, nem tojtak semmit, aztán pár hét után kidöglött az összes. Ő is azt hitte, hogy ezzel megfogta az isten lábát és majd dőlnek a tojások. Nem árt érteni hozzá, elolvasni néhány szakirodalmat, tanácsokat kérni tapasztalt csirketenyésztőktől, állatorvosoktól, körüljárni a témát, mielőtt belevágsz ilyesmibe, de ez mindenre vonatkozik. Sajnos az messze nem elég, hogy megkérdezed itt, hány csirke kell a megélhetéshez. Ennyire sajnos nem egyszerű az élet.
2020. júl. 30. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Jóvan, értem. Köszönöm a válaszokat!!! 🙂
2020. júl. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!