Ha egyéni vállalkozás székhelyének az ajtajára nem teszek ki táblácskát a vállalkozás nevével, azon rajta akadhat a NAV egy esetleges ellenőrzésnél?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 08:09
3/10 anonim válasza:
Nem kötelező az ajtóra a tábla. A lényeg, hogy a székhely kétséget kizáróan beazonosítható legyen.
4/10 A kérdező kommentje:
Elvileg fel kell tuntetni a szekhely ajtajan a vallalkozas nevet... De ez mar annyira hulyesegnek tunik nem tudom megbaszhatnak e erte ha kimarad
2020. júl. 29. 09:08
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, utolso!
2020. júl. 29. 09:09
6/10 anonim válasza:
Igen, kell "cégér", de ennek a hiányáért még nem hallottam, h bírságoltak volna.
7/10 anonim válasza:
Egyéni vállalkozásnak a neve???
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez egy elhagyható kör, juhú :D
2020. júl. 29. 17:09
9/10 anonim válasza:
Nem kötelező tábla. Egy kinyomtatott és genotermben tartott "tábla" nem elég, de ha lelaminálod akkor már jó. Nekem volt ügyfelem régebben, akit emiatt büntettek, manapság annyira nem jellemző.
10/10 anonim válasza:
Kötelező feltüntetni a cégnevet/egyéni vallalkozas nevet. Filctollal is felirhatod, az mindegy...csak ott kell lennie hivatalosan. (Az más kerdes hogy ezt mennyire ellenőrzik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!