Szerintetek mennyire van igény kézzel készített (leginkább hímzett) dísztárgyakra/használati tárgyakra?
Szűk réteget érdekelhet, de ha modern irányba mész el, akkor azért lehet rá kereslet.
Ha így megkérdezed, akkor pl. engem a horgolás sem hat meg, de a múltkor pont találtam esküvőszervezés kapcsán egy honlapot, ami egyedi horgolt cuccokkal foglalkozott. Pl. csak feldobott egy kraft karton tortadíszt egy horgolt masnival, vagy egy képkeretet horgolt virágokkal. Egyszerű, modern, letisztult, nagyon szép.
Én kíváncsi lennék a munkáidra. Menya csoportokban sokan keresnek ilyesmi cuccokat dekorhoz, vőfély szalaghoz, stb., akár ott is próbálkozhatsz.
Az a baj, hogy amennyiért neked megéri eladni, annyit senki nem szánná rá.
Egy gyönyörű hímzett díszpárna huzatot szerintem rengetegen megvennének mondjuk 2000 Ftert, ajándéknak pl. De te abból kb kihozod az anyagköltséget és ennyi. Az hogy van benne 10-20 óra munkád, az nem lesz kifizetve.
Szerintem akkor éri meg ezeket eladni, ha hobbiból csinálod, és csak azért adod el, hogy vissza tudd hozni az anyag árát, és ne álljon az ezredik hímzett dolog a szekrényben.
Na, kérdező, mi lett a vállalkozásoddal?
Ha nem jött be, nyugodtan bevallhatod, nem szégyen, a bukásokból tanul az ember... (1,2-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!