Ha azzal hirdetném a cégem, hirdetés útján, hogy az én cégem Magyarország legjobb dietetikus étterme és erre nincsen semmilyen bizonyíték büntetést kapnék? A kérdésem csak elméleti!
Figyelt kérdés
Hangsúlyozom hogy nem rólam van szó, a kérdés csak elméleti.2020. júl. 16. 19:52
11/20 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Én senkit nem akarok átverni ha valakinek nem esne le, egy ismerősről van szó aki így hirdetne, amíg esetleg a GVH. Fel nem figyel rá.
2020. júl. 16. 20:15
12/20 A kérdező kommentje:
Akkor is bunkó vagy, 6-os okoskodás, kötözködsz itt hogy a dietetikus az egy szakma, rendben van, oké. Válaszoltam mobilról írok, a Google billentyűzet átírta helyettem véletlenül a diétás szót. Téma lezárva.
Továbbiakban nem kívánok veled társalogni ment a tiltás gomb. Szia!
2020. júl. 16. 20:17
13/20 anonim válasza:
Vicc ez a legjobb étterem és nem is hirdetheti így magát.
14/20 A kérdező kommentje:
Végre egy tényleg értelmes válasz, köszönöm :-)
2020. júl. 16. 20:20
15/20 A kérdező kommentje:
Én is mondtam nekik hogy a GVH birságolhat tudtommal de nem érdekli őket. Sajnos.
2020. júl. 16. 20:20
16/20 anonim válasza:
Fogyasztó megtévesztése, természetesen bírságolható.
17/20 anonim válasza:
A Vodafone nagyot szívott egy ilyesmi miatt, de hát ő szem előtt van.
A prostamol uno meg bebukta a keresetét valami S betüssel szemben, aki azzal hirdette magát, hogy ugyanannyi hatóanyagra sokkal olcsóbb. De hát kiszámolható tény.
Ha van bármi mérési eredményed ( nem sanszos), akkor nyugodtan, ha nincs akkor nyugtalanul írd ki.
18/20 A kérdező kommentje:
Mérési eredmények?! Én nem írok ki semmit nem rólam van szó.
2020. júl. 16. 20:57
19/20 anonim válasza:
Senki nem fog megbüntetni érte.. de a vásárló sem hülye. Sz@r kiszolgálást kap az fb-n gyorsan elterjed a rossz híred, na azt lemosni sem fogod tudni magadról.
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!