Hol tudnám életem munkáját, ( családi ház, ipari ingatlanok és ezek berendezve ) 4 millió EUR-ért eladni?
'...nyugtassál meg..." Köszönöm a reagálását a 4 millió eurós témával kapcsolatban... Belefáradtam ebbe a gazdasági helyzetbe és sajnos nincs olyan tevékenységem, kapacitásom ami további lelkesedést varázsolna. A meglévő, főleg eszköz állomány értékesítése önmagában, hazai viszonylatban jelenleg elképzelhetetlen. Így együtt talán nagyobb az esély és van olyan külföldi aki ráharap. Azt már írtam korábban, hogy nem sürgős az ügylet, akinek ez megéri az úgy is eldönti. Csak például, ha egy külföldi be akar települni Magyarországra, mennyivel egyszerűbb egy tevékenységi kör módosítást neki elvégezni mint egy új céget alapítani. Jó most jöhet a viszont válasz, 50 ezerből már lehet alapítani céget... Igen, de a cég előző időszaka lehet segítség mondjuk egy sikeres pályázathoz...
30 éves családi vállalkozásunk volt, 2009-ben felszámolták. A gyerekek más területen helyezkedtek el, most közel a nyugdíjhoz, nincs perspektívám a jövőt illetően. Lehet, hogy első olvasatban viccesnek esetleg abszurdnak tűnik az elképzelésem, lehet. Lehet szerencsém az elképzelésben, hogy nem az is benne van a történetben.
A piac törvénye alapján, most olyan még tisztességes nyereségességről is csak álmodni lehet, nem hogy megélni?
Kedves"...nyugtassál meg..." válaszadó, a kérdés az volt hogy hol tudnám a legnagyobb eséllyel elképzelésemet megvalósítani. Viszonylag sok válasz érkezett, de többnyire az elme állapotom volt a komment... Nem baj...
Szép estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!