Tőzsdén így lehet nagyon sokat nyerni?
Oké, akkor elmondom Neked, hogy ez hogy zajlik:
Vasárnap népszavazás, nem tudod az eredményét előre, mert mint írtam rendkívül szoros volt és még a szakembereket is meglepte.
Nos, este összeszámolják a szavazatokat, majd úgy éjfél környékén kiderül a végeredmény - már ha nem kell újrszámolni, stb.
Reggel, TŐZSDENYITÁS ELŐTT !! az emberek elkezdik beadni az eladási ajánlatokat - aki eddig fontban tartotta a pénzét, az igyekszik nagyon gyorsan a legkisebb veszteséggel eladni, megszabadulni tőle. Mivel mindenki hirtelen elad, hatalmasat esik az árfolyam. Tegyük fel, Te tudtad előre és elkezded shortolni: Ahhoz, hogy shortold, be kell adni egy megbízást: mondjuk 450-es fontnál beadod 440-re. Igenám, de átszáguld rajtad a tőzsde és mondjuk 430-on nyit és máris nem teljesült a megbízásod, tehát nem tudsz shortolni.
Tegyük fel, hogy a szavazás előtt kezded el shortolni napon túl (amit nem is mindenhol engednek, főleg nem tőkeáttéttel) pénteken.
Ekkor azt kockáztatod, hogy ha mégsem lépnek ki, akkor viszont baromira elszáll pluszban az árfolyam és hatalmasat buksz.
És még egyszer mondom: ilyenkor tizedmásodpercek vannak - nincs olyan, hogy előre tudtad.
UTÓLAG KÖNNYŰ LÁTNI AZ ÖSSZEFÜGGÉST, de előre megjósolni nem lehet.
MINDIG VAN KOCKÁZAT, nem kevés.
"Szerintem esni fog a font ha fogadnom kéne"
Szerintem meg nem... Így aztán 50-50 % :-) De ha mégis esik, akkor csak nagyon kicsit és visszapattan. Véleményem szerint már rég be van árazva...
15-ös, hogy jön ide a Forex? :-)
Nézd csak, mit írt a kérdező?
"Nem a tőzsdézést képzelem el fő profilként "
Szó sem volt Forex kereskedésről - éppen Te kevered bele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!