Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri vagyonvédelmi céget...

Megéri vagyonvédelmi céget alapítani?

Figyelt kérdés
Nagyon sok van már.
2020. jún. 23. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/2 anonim válasza:
100%

Itt várod a választ, olyan emberektől, akiknek nagy eséllyel nincs semmilyen cége.

Megértem, hogy közvéleményt kutatsz,de itt ne várj pozitív választ erre.

Gondolj bele: ha valaki azt gondolná, hogy megéri, akkor jó esetben csinált már, és nem biztos hogy szeretné hogy mégtöbb legyen.

De ez ritka.

A többiek egy része lehet hogy szeretne egy ilyen céget, de nincs rá pénze.

Másik része pedig pont soha nem gondolkozott még ezen, nem járta körbe a témát, ezáltal jó eséllyel fingja sincs, hogy megérné-e.

Mindegy is.

Ha úgy döntesz, belevágsz, akkor HAJRÁ! Alapos utánajárás kell, ez tőled is függ, hogy elég ügyesen csinálod-e.

Kockázat nélkül nincs nyereség, de tőke nélkül meg nincs mit kockáztatni, szóval a lehetőségeidet számba kell venned mindenképp.

2020. jún. 29. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mire gondolsz?

Mert van olyan, ami engedélyhez, képesítéshez, bejelentéshez kötött. Amúgy szerintem lenne benne fantázia, nekem vannak is jó ötleteim.

2020. szept. 2. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!