Mi kell nekem hogy tudjak vállalkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy én vállalkozni szeretnék. A tevékenységet Vácon tölteném be.
Azt hallottam hogy szinte mindenhol mások az elvárások.
Tudja valaki hogy például egy telefon tartozékokkal és használt mobil telefonok adás-vételével foglalkozó vállalkozáshoz kell-e bármilyen iskolai végzetség a 8 osztályon kívül? Pl érettségi vagy kereskedelmi papír?
Ezen a téren sajnos nagyon kezdő vagyok. A barátom és a könyvelője próbál segíteni de a Váci polgármesteri hivatalt majd holnap tudom csak felhívni.
Ha valaki tud valami infot azt megköszönöm!
2020. jún. 23. 15:51
1/6 anonim válasza:
könyvelő pontosan meg tudja mondani mi kell hozzá
2/6 anonim válasza:
Üzletben vagy neten működne a vállalkozás?
3/6 A kérdező kommentje:
Üzletben. A könyvelő szerint elég lenne a 8 általános de ez állítólag helytől is függ. Valahol kérnek erkőlcsit,kereskedelmit és éretségit. Valahol meg azt mondják elég a 8 osztály.
2020. jún. 23. 18:21
4/6 anonim válasza:
Hát ez nem "valaholtól" fögg. Rendeletben van, hogy mihez milyen végzettség kell. Az üzlet működési engedély köteles, pénztárgép kell, etc, etc. Párszor végigzongoráztam már ezt az ügyfeleimmel.
5/6 anonim válasza:
Az rettenetes, hogy csak holnap tudod felhívni, pedig erre a problémára azonnal megoldást kell találni!
6/6 anonim válasza:
Ha GSM-et akarsz nyit akkor nem hiszem, hogy kell hozzá végzettség. De azt remélem tudod, hogy a GSM-hez sokan mennek telefont javíttatni és ahhoz kellhet műszerész végzettség meg tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!